Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων!

0
518
views

Λαμπερά και γιορτινά θα είναι «Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων» που πραγματοποιούνται απόψε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων, η δημοφιλής οινική εκδήλωση, στολίζεται και φέτος και σας προσκαλεί σε μία ανεπανάληπτη γευσιγνωσία αποκλειστικά με εκλεκτά, σπάνια και ιδιαίτερα κρασιά, αλλά και αμπελοοινικά αποστάγματα, από τα οινοποιεία-μέλη της Ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

Σε κάθε τραπέζι οινοπαραγωγού, θα υπάρχουν ετικέτες ξεχωριστές, κάποιες που πλέον δεν κυκλοφορούν ή που πρωτοεμφανίζονται, πειραματικές ή παλαιωμένες, σε μεγάλα μεγέθη φιαλών, για κάθετες γευσιγνωσίες, ακόμη και ετικέτες που ίσως δεν θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδοκιμάσετε.

*

-Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων πραγματοποιούνται απόψε, από τις 6 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Electra Palace Thessaloniki» (Πλατεία Αριστοτέλους).

-Η είσοδος είναι 10 ευρώ ενώ θα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του βρεφών του δημοτικού βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».

-Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 7ου Thessaloniki Food Festival.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here