Σήμερα, ο απόπλους του θωρηκτού «Γ. Αβέρωφ»

0
708
views
Αύριο ο απόπλους του θωρηκτού Γ.Αβέρωφ από Θεσσαλονίκη

Σήμερα, νωρίς το πρωί, όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιηθεί ο απόπλους του θωρηκτού «Γ. Αβέρωφ» από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Το ιστορικό θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ» ύστερα από 60 μέρες παραμονής στη Θεσσαλονίκη, και με συνεχόμενες παρατάσεις, λόγω της υψηλής προσέλευσης του κόσμου, αναχωρεί σήμερα, και όπως αναφέρουν πηγές στο debbiestravel.gr, πιθανός απόπλους θα είναι στις 07.30 – 8.00 το πρωί.

Σ’ αυτές τις 60 ημέρες, το θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ» επισκέφτηκαν 135.000 κόσμος, όταν τα δυο τελευταία χρόνια στην Αθήνα το έχουν επισκεφτεί 120.000!

5.000 επιπλέον κόσμος!

Αρχική πρόβλεψη για τον απόπλοου του θωρηκτού ήταν η 7η Δεκεμβρίου, ωστόσο όπως είχε ανακοινώσει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού «το πλοίο θα παραμείνει στο λιμένα Θεσσαλονίκης τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017».

Έτσι, δόθηκε η δυνατότητα επισκεπτηρίου για το κοινό, και από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, επισκέφτηκαν το θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ» επιπλέον, 5.000 κόσμος, ανεβάζοντας το τελικό νούμερο σε 135.000!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here