Νέα σύνδεση αεροπορικής εταιρίας με γερμανική πόλη

0
216
views
Άλλη μια πόλη της Γερμανίας προσθέτει στο πτητικό της πρόγραμμα, από/προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης η κορυφαία αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Lufthansa.
 
Απευθείας πτήσεις μεταξύ Θεσσαλονίκης – Μονάχου – Θεσσαλονίκης, προσθέτει στο πτητικό της πρόγραμμα η Lufthansa, για την χειμερινή περίοδο 2020. 
Η λειτουργία της νέας γραμμής θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου του 2020, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, με αεροσκάφη A320. 
«Τιμώντας την μακρόχρονη ιστορία που έχουμε στην Ελλάδα, συνεχίζουμε τη δέσμευσή μας να αναδεικνύουμε και να στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, καθώς και να προσφέρουμε νέες ταξιδιωτικές επιλογές στους πελάτες μας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο γενικός διευθυντής πωλήσεων του Ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος.
 
Και με Φρανκφούρτη
Η απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Μόναχο, έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω τη σύνδεση αυτού του δημοφιλούς προορισμού με τη Γερμανία, αφού προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα καθημερινή σύνδεση της πόλης με τη Φρανκφούρτη, αλλά και με το διευρυμένο δίκτυο της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας σε όλον τον κόσμο.
Να υπενθυμίσουμε, ότι το πρώτο δρομολόγιο μεταξύ Φρανκφούρτης και Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 2018.
Εκείνη την ημέρα, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Lufthansa έκανε την επανεμφάνισή της στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από απουσία 17 ετών!
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here