Έκθεση φωτογραφίας με θέμα τη Θεσσαλονίκη

0
318
views

«Η πόλη της Θεσσαλονίκης μέσα στο 2015» είναι ο τίτλος της πρώτης έκθεσης φωτογραφίας, από την ομάδα του PhotoCityView, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιούνται απόψε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Έχοντας ως σύνθημα «ένας νέος τρόπος να ανακαλύψεις την Θεσσαλονίκη» η ομάδα του PhotoCityView κάνει τη πρώτη της έκθεση στο ξενοδοχείο Metropolitan (Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 65).

Εβδομήντα δυο φωτογραφίες μέσα από τη πόλη της Θεσσαλονίκης με περιηγήσεις μέσα στα στενά της Άνω Πόλης, με βραδινές λήψεις στα Λαδάδικα, στα Λουλουδάδικα, στα Κάστρα αλλά και στη Νέα Παραλία.

Η ομάδα του PhotoCityView είναι μία ομάδα με  αποκλειστικό σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες του διαδικτύου να γνωρίσουν μέσα από μία μεγάλη συλλογή ειδικών φωτογραφιών, που φέρουν στοιχεία θέσης επί του χάρτη, όλες εκείνες τις πληροφορίες που διαμορφώνουν τη ταυτότητα μιας πόλης, να αναρτήσουν δικές τους φωτογραφικές απόψεις σχετικά με την εικόνα της πόλης και να συμμετάσχουν μέσω των social media στη ανταλλαγή αποκλειστικώς και μόνο σχετικών απόψεων και πληροφοριών.

Να σημειώσουμε ότι τα  εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν, απόψε, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στις 20:30, στο ξενοδοχείο Metropolitan, στη Θεσσαλονίκη (Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 65).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here