Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΦιλανθρωπική εκδήλωση 4 ξενοδοχειακών ενώσεων

Φιλανθρωπική εκδήλωση 4 ξενοδοχειακών ενώσεων

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό κοκτέιλ διοργανώνουν τέσσερις ξενοδοχειακές ενώσεις, πάντα για καλό σκοπό!

Σε μία κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας προβαίνουν οι Ξενοδοχειακές Ενώσεις Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Ημαθίας συν-διοργανώνοντας,  το από κοινού Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό κοκτέιλ, με στόχο τη συνεισφορά στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο lounge bar – restaurant Allegro του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, οι πρόεδροι των 4 ξενοδοχειακών ενώσεων, θα υποδεχτούν όλους όσοι τιμήσουν με την παρουσία τους την λαμπερή βραδιά!

Δράση και καλός σκοπός

Οι δραστήριες  ξενοδοχειακές ενώσεις της Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Ημαθίας, οι οποίες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν αποδείξει έμπρακτα το κοινωνικό τους  προφίλ, φέτος, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία πρωτοποριακή από κοινού εκδήλωση με έναν και μοναδικό στόχο, την προσφορά στον συνάνθρωπο!

Με το σύνθημα #oloimaziboroume, σας προσκαλούν  να συμμετέχετε στο κοινό φιλανθρωπικό κοκτέιλ την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, το οποίο τελείται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδοχείων (ΠΟΞ).

Να σημειώσουμε ότι στο οι ξενοδοχειακές ενώσεις Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Ημαθίας, έχουν συνεισφέρει βοηθώντας συνανθρώπους μας και κοινωνικές ομάδες, είτε με την παροχή φιλοξενίας είτε με την οικονομικής τους συνεισφορά σε σωματεία και ιδρύματα φιλανθρωπικού χαρακτήρα είτε ακόμα φιλοξενώντας ιατρικό προσωπικό και εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας στους νομούς τους, καλύπτοντας το κενό της πολιτείας.

Χορηγός Επικοινωνίας της Χριστουγεννιάτικης Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης των 4 ξενοδοχειακών ενώσεων και το Debbiestravel.gr.

*

-Η Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιείται την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο lounge bar – restaurant Allegro του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου & Παραλία, Κτήριο Μ2) με ώρα προσέλευσης στις 21.00. Η τιμή πρόσκλησης κατά άτομο είναι στα 30 ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας απεριόριστη κατανάλωση κρασιού και μπουφέ). Επίσης θα υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ στον υπόγειο χώρο του Μεγάρου.

-Με το σύνθημα #oloimaziboroume, μπροστά στην πρωτοφανή καταστροφή που υπέστησαν οι συνάνθρωποί μας στη Δυτική Αττική, οι 4 Ξενοδοχειακές Ενώσεις Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Ημαθίας γίνονται για μία βραδιά μία « Ένωση Προσφοράς και Αλληλεγγύης».

-Τέλος, να σημειώσουμε, ότι η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής, παραδοσιακά, πραγματοποιεί χριστουγεννιάτικες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, τα τελευταία επτά χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα