Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΤα θεματικά πάρκα της ΔΕΘ – Helexpo ταξιδεύουν!

Τα θεματικά πάρκα της ΔΕΘ – Helexpo ταξιδεύουν!

Πέντε θεματικά πάρκα, τέσσερις πόλεις, δύο χώρες. Τα θεματικά πάρκα της ΔΕΘ-Helexpo ταξιδεύουν εντός και εκτός Ελλάδας!

Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλος και Ρώμη θα υποδεχθούν στο επόμενο διάστημα νέα, αλλά και ήδη επιτυχημένα θεματικά πάρκα της ΔΕΘ-Helexpo, που θα ταξιδέψουν το κοινό στον κόσμο της φαντασίας, της αναψυχής και της γιορτής.

«Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά»

Το πλέον συναρπαστικό θεματικό πάρκο, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στη Θεσσαλονίκη, μεταφέρεται στο Helexpo Maroussi, στην Αθήνα.

Το θεματικό πάρκο φέρει την υπογραφή του Ευγένιου Τριβιζά και θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στις 3 Νοεμβρίου.

Το ωράριο λειτουργίας των Μυστικών Κόσμων του Ευγένιου Τριβιζά θα είναι το εξής: Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-14.00 & 17.00-20.00, Σάββατο 11.00-20.00 και Κυριακή 11.00-19.00.

Η γενική είσοδος είναι 7 ευρώ/άτομο, οι μαθητές πληρώνουν 6 ευρώ/άτομο, το οικογενειακό εισιτήριο (2 γονείς με 2 παιδιά) είναι 24 ευρώ, για τους ανέργους (μόνο την Παρασκευή) η είσοδος κοστίζει 4 ευρώ, ενώ υπάρχει εισιτήριο άνεργοι-οικογενειακό 12 ευρώ. Τα παιδιά μέχρι 3 ετών δεν πληρώνουν.

«Δεινόσαυροι»

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ξεκινά στο Περίπτερο 5 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης το θεματικό πάρκο «Δεινόσαυροι».

Με την υπογραφή του Sebastian Apesteguía, διεθνούς φήμης παλαιοντολόγου και διδάκτορα στις Φυσικές Επιστήμες, και σχεδιασμένο από το Παλαιοντολογικό Ίδρυμα FelixdeAzara και το Πανεπιστήμιο Maimonides της Αργεντινής, το πάρκο «Δεινόσαυροι» θα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους.

Το ωράριο λειτουργίας θα έχει ως εξής: Δευτέρα-Πέμπτη 09.00-14.00, Παρασκευή 09.00-14.00 & 17.00-20.00, Σάββατο 11.00-19.00 και Κυριακή 11.00-19.00.

Η γενική είσοδος είναι 7 ευρώ/άτομο, για τους μαθητές (σε οργανωμένη εκδρομή) 5 ευρώ/άτομο, το οικογενειακό (2 γονείς με 2 παιδιά) 22 ευρώ, το οικογενειακό (τριμελής οικογένεια) 18 ευρώ, για τους ανέργους (μόνο Παρασκευή με επίδειξη κάρτας ανεργίας) 4 ευρώ, ενώ τα παιδιά μέχρι 3 ετών δεν πληρώνουν.

«Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας»

Το πιο γλυκό, το πιο λαχταριστό θεματικό πάρκο, μετά τα ρεκόρ επισκεψιμότητας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ταξιδεύει στη γειτονική Ιταλία.

Από τις 18 Νοεμβρίου 2017 μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο της Ρώμης, Fiera Roma, το αλά… ιταλικά πλέον θεματικό πάρκο «Fabbrica e Museo del Cioccolato» θα αρχίσει να υποδέχεται το κοινό της αιώνιας πόλης, για να το παρασύρει στον υπέροχο κόσμο της σοκολάτας.

*

-Σοκολατένια γεύση θα πάρει φέτος και ο Βόλος. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, η πρωτεύουσα της Μαγνησίας θα έχει έντονο άρωμα σοκολάτας, αφού το «Εργαστήριο και Μουσείο Σοκολάτας» θα υποδέχεται τον κόσμο από τις 30 Δεκεμβρίου.

-Από τον προγραμματισμό των θεματικών πάρκων δεν θα μπορούσε να λείπει ο γνωστός σε όλους «Αστερόκοσμος», που έρχεται αυτόν τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη για να δώσει μια άλλη νότα στις γιορτές και να βάλει τους επισκέπτες στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με πολλές νέες εκπλήξεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα