Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα εγκαίνια του Lazart Hotel!

Απόψε, θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, Lazart Hotel.

NT.X. (hiotopoulou@gmail.com)

Παράλληλα, οι χώροι του Lazart Hotel, θα φιλοξενούν έκθεση έργων τέχνης διακεκριμένων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Το Lazart Hotel – πρώην Les Lazaristes- έχει περάσει στα χέρια της Zeus International, της εταιρίας Management & Consulting (μάνατζμεντ και συμβουλευτική), η οποία διαχειρίζεται 13 συνολικά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στα Βαλκάνια.

Συγκεκριμένα, η Zeus International, πρόεδρος της οποίας είναι ο Χάρης Σιγανός, έχει στρατηγική συνεργασία με τον αμερικανικό ξενοδοχειακό όμιλο Wyndham, για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του στην ελληνική αγορά και όχι μόνο.

Ήδη, στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Καραϊσκάκη, λειτουργεί το Wyndham Grand Athens (πρώην Athens Imperial της διαχειρίστριας εταιρίας Grecotel), καθώς επίσης και στο Λουτράκι Κορινθίας το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort.

*

-Το Lazart Hotel – το πρώην Les Lazaristes-, βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη 16, στη Σταυρούπολη, ακριβώς δίπλα στη Μονή Λαζαριστών, γνωστή, μεταξύ άλλων, για τα πολύ αξιόλογα πολιτιστικά της δρώμενα.

-Το Lazart Hotel ξεκίνησε τη λειτουργία του την Πέμπτη 22 Ιουνίου, ενώ στις 5 Ιουλίου, παρουσία του προέδρου της Zeus International και υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρίας, έγινε αγιασμός στο ξενοδοχείο.

Από αριστερά: Χάρης Σιγανός (πρόεδρος ZEUS INTERNATIONAL), Ντέπυ Χιωτοπούλου (Debbiestravel), Ιορδάνης Αϊβάζης (πρόεδρος HC LEASING), Γιώργος Μαργαρίτης (γενικός διευθυντής WYNDHAM GRAND ATHENS), Γιώργος Πολίτης (Risk & Permanent Control Manager HC LEASING)

-Απόψε, το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του Lazart Hotel.

-Να σημειώσουμε ότι στη διεύθυνση του Lazart Hotel είναι η Νόπη Σαββίδου, γνωστή από τον ξενοδοχειακό χώρο της Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα