Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΤα ΒορΟινά των Χριστουγέννων!

Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων!

Λαμπερά και γιορτινά θα είναι «Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων» που πραγματοποιούνται απόψε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων, η δημοφιλής οινική εκδήλωση, στολίζεται και φέτος και σας προσκαλεί σε μία ανεπανάληπτη γευσιγνωσία αποκλειστικά με εκλεκτά, σπάνια και ιδιαίτερα κρασιά, αλλά και αμπελοοινικά αποστάγματα, από τα οινοποιεία-μέλη της Ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

Σε κάθε τραπέζι οινοπαραγωγού, θα υπάρχουν ετικέτες ξεχωριστές, κάποιες που πλέον δεν κυκλοφορούν ή που πρωτοεμφανίζονται, πειραματικές ή παλαιωμένες, σε μεγάλα μεγέθη φιαλών, για κάθετες γευσιγνωσίες, ακόμη και ετικέτες που ίσως δεν θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδοκιμάσετε.

*

-Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων πραγματοποιούνται απόψε, από τις 6 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Electra Palace Thessaloniki» (Πλατεία Αριστοτέλους).

-Η είσοδος είναι 10 ευρώ ενώ θα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του βρεφών του δημοτικού βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».

-Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 7ου Thessaloniki Food Festival.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα