Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνεργασία TCB και ΑΠΘ

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν το Γραφείο Προσέλκυσης Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης Thessaloniki Convention Bureau (TCB) και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Σκοπός της μεταξύ τους συνεργασίας είναι η ενίσχυση της κοινής προσπάθειας για την ανάδειξη της συνεδριακής δραστηριότητας της ακαδημαϊκής κοινότητας. Επίσης, η γνωστοποίηση των υπηρεσιών που διαθέτει το TCB στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, με σκοπό την ενίσχυση των διαδικασιών για την προσέλκυση και διοργάνωση συνεδρίων στη Θεσσαλονίκη.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας συνυπέγραψαν, χθες, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του TCBureu Γιάννης Ασλάνης και o πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Περικλής Μήτκας.

Ο πρόεδρος του TCB Γιάννης Ασλάνης (αριστερά) και ο πρύτανης του ΑΠΘ Περικλής Μήτκας

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤCB, καθώς και η αναπληρώτρια πρύτανη Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, καθηγήτρια του τμήματος Νομικής Σχολής, Δέσποινα Κλαβανίδου.

 

Να σημειωθεί ότι το ΑΠΘ αποτελεί ένα από σημαντικότερα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στη χώρα, με σημαντική θέση στην παγκόσμια κατάταξη μεταξύ των κορυφαίων πανεπιστήμιων (θέση 248 παγκοσμίως και θέση 99 στην Ευρώπη για το πρώτο εξάμηνο του 2017), γεγονός που επισφραγίζει το υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό και ερευνητικό υλικό που επιτελείται σε αυτό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα