Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΞανά το Μάιο τα «Καραβάκια» στο Θερμαϊκό!

Ξανά το Μάιο τα «Καραβάκια» στο Θερμαϊκό!

Μπορεί ο καιρός να κρύωσε απότομα, ωστόσο, τα καραβάκια στο Θερμαϊκό κόλπο, θα ολοκλήρωναν, ούτως ή άλλως, για φέτος τα δρομολόγιά τους.

Φωτ. Ντ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Tα δυο γραφικά καραβάκια της «Karavakia Thessaloniki Waterbus», o «Άγιος Γεώργιος» και ο «Κωνσταντής», από τον Ιούνιο έως και τον Οκτώβριο, μετέφεραν καθημερινά τους Θεσσαλονικείς, τους επισκέπτες της πόλης, και τους τουρίστες στις κοντινές και βραβευμένες, με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι η παράταση εκτέλεσης των δρομολογίων, κατά ένα μήνα.

Αφενός, οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Θερμαϊκό κόλπο, και αφετέρου, η έντονη παρουσία τόσο των τουριστών όσο και των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, οδήγησε τους πλοιοκτήτες της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» στην απόφαση να παρατείνουν τα δρομολόγιά τους.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο!»

Ικανοποίηση με την πορεία της συγκεκριμένης γραμμής, Θεσσαλονίκη – Περαία – Νέοι Επιβάτες, και αντίστροφα, δείχνουν και οι πλοιοκτήτες της Karavakia Thessaloniki Waterbus».

«Ήταν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν, και διαπιστώσαμε ότι όλο και περισσότερος κόσμος είχε την επιθυμία να ταξιδέψει και να απολαύσει τη θαλάσσια διαδρομή για την Περαία και τους Νέους Επιβάτες, και αντίστροφα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» Νίκος Τσαμασλής, ευχαριστώντας παράλληλα, τον κόσμο, που επέλεξε επί πέντε μήνες, τα καραβάκια για τη μετακίνησή του προς τις παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών, αλλά και από εκεί προς τη Θεσσαλονίκη.

Όπως ο ίδιος δηλώνει, η αγάπη του κόσμου, τους οδηγεί στην ανάγκη να προσφέρουν ακόμη καλύτερες υπηρεσίες και να υλοποιήσουν στο άμεσο μέλλον τις επιθυμίες τους, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της γραμμής.

Σχετικά με τα «Karavakia Thessaloniki Waterbus»

Η κοινοπραξία «Karavakia Thessaloniki Waterbus» αποτελείται από μια ομάδα επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης.

Τα δρομολόγια της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» ξεκίνησαν τον Ιούνιο, και ολοκληρώθηκαν στα τέλη  Οκτωβρίου, παρατείνοντας, για πρώτη φορά, κατά ένα μήνα, την παρουσία τους στο Θερμαϊκό κόλπο.

Άλλωστε, ένας από τους βασικούς στόχους των πλοιοκτητών, είναι, τα καραβάκια της Θεσσαλονίκης να αρμενίζουν στα νερά του Θερμαϊκού κόλπου, για τουλάχιστον έξι μήνες το χρόνο.

Να υπενθυμίσουμε, ότι πέρυσι, τα δρομολόγια είχαν ολοκληρωθεί ένα μήνα νωρίτερα, το Σεπτέμβριο του 2016.

Το μπαρ του “Κωνσταντή”

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα