Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΗ Πλατεία Αριστοτέλους από… ψηλά!

Η Πλατεία Αριστοτέλους από… ψηλά!

Η Πλατεία Αριστοτέλους από ψηλά, ήταν  η φωτογραφία που κέρδισε στο διαγωνισμό φωτογραφίας που πραγματοποίησε ο ΟΤΘ σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης Instagram
Η φωτογραφία της Αννας Ανδριανίδου που κέρδισε στο διαγωνισμό!

Συγκεκριμένα, η Άννα Ανδριανίδου, είναι η νικήτρια του διαγωνισμού φωτογραφίας που πραγματοποίησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ) με θέμα -τι άλλο;- την πόλη της Θεσσαλονίκης.

H φωτογραφία της Άννας Ανδριανίδου συγκέντρωσε 28.247 likes, μεταξύ 3.839 φωτογραφιών που αναρτήθηκαν στο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης Instagram, με θέμα εικόνες της Θεσσαλονίκης.

Η φωτογραφία της που «ψήφισαν» οι ίδιοι οι χρήστες των social media ως καλύτερη, απεικονίζει από ψηλά την «καρδιά της Θεσσαλονίκης», την πλατεία Αριστοτέλους.

Φωτογραφία της Μίνας Κωνσταντού με τις χαρακτηριστικές Ομπρέλες στη Νέα Παραλία

Να σημειωθεί ότι άλλες 20 φωτογραφίες που κατατάχθηκαν με τον ίδιο τρόπο (likes) και διακρίθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή της Θεσσαλονίκης διεθνώς.
«Φωτογραφίζω συνεχώς τη Θεσσαλονίκη που αγαπώ. Αυτή είναι μια φωτογραφία της πλατείας από ψηλά .Δεν περίμενα ότι θα είναι η καλύτερη, και γι’ αυτό χάρηκα περισσότερο» ανέφερε η 18χρονη φωτογράφος.

Τhessaloniki Τravel στο Facebook

Αλλά και η Φαίδρα Μιχαηλίδου αναδείχθηκε νικήτρια μετά από κλήρωση (τυχαία) συμμετέχοντας στη δραστηριότητα της σελίδας του ΟΤΘ, Τhessaloniki Τravel, στο Facebook κάνοντας tag  σε φίλους .

«Είδα το post σε κάποια ανάρτηση και πήρα μέρος στο διαγωνισμό με μια ελπίδα. Δεν το περίμενα αλλά… έγινε!» ανέφερε η ίδια.

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης καλύτεροι πρεσβευτές!

«Οι  πολίτες της Θεσσαλονίκης, αυτοί που αγαπούν την πόλη, μπορούν να γίνουν με τη δική τους ματιά, οι καλύτεροι πρεσβευτές της Θεσσαλονίκης. Δεν θα σταματήσουμε να το στηρίζουμε αυτό» τόνισε η πρόεδρος του ΟΤΘ Βούλα Πατουλίδου, παραδίδοντας ως συμβολικό έπαθλο tablet στις δύο νικήτριες.
Η κα Πατουλίδου τόνισε ότι «οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό μέσα στο Instagram είναι διαθέσιμες μέσω του Οργανισμού σε όλους τους φορείς της πόλης προκειμένου να τις αξιοποιήσουν για την προβολή της».

Φωτογραφία του Πάνου Τόλη με τον Λευκό Πύργο να αντικατροπτίζεται στα νερά!

*

-Οι 20 φωτογραφίες που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό μέσα στο Instagram είναι από τους, Πάνο Τόλη (8 φωτογραφίες), Δημήτρη Αντωνιάδη, Δημήτρη Κανέλλο, Μάριο Μπαλλά (5 φωτογραφίες), Φωτεινή Περουστιανή, Χρήστο Τοκμακίδη, ArtStreet 52, Μίνα Κωνσταντού.

Φωτογραφία του Μάριου Μπαλλά με τον Θερμαϊκό κόλπο, το λιμάνι και τη δύση του ηλίου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα