Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΕνίσχυση συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα

Ενίσχυση συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα

Μια νέα συνεργασία ανακοινώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ της Artion Conferences & Events και της Respond On Demand.

ΝΤ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Στόχος, της μεταξύ τους συνεργασίας, είναι η ενίσχυση τόσο του συνεδριακού όσο και του τουριστικού προϊόντος, στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και γενικότερα στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της χθεσινής ανακοίνωσης, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, οι δυο εταιρίες αναφέρθηκαν στη διοργάνωση τριών εκδηλώσεων στο χώρο του τουρισμού και ειδικότερα του συνεδριακού τουρισμού.

Μια νέα συνεργασία ανακοινώθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ της Artion Conferences & Events και της Respond On Demand

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, τον Ιανουάριο του 2019, με τίτλο «Mice Show 2019». Συγκεκριμένα, 17-19 Ιανουαρίου, θα συμμετέχουν προσκεκλημένοι buyers από το εξωτερικό, με σκοπό την προώθηση και περαιτέρω ανάδειξη της Ελλάδας διεθνώς, στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού.

Η επαγγελματική αυτή εκδήλωση θα διανθιστεί με την παρουσία travel influencers από το εξωτερικό, σε ένα δυναμικό συνέδριο δικτύωσης!

Οι άλλες δυο εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν το Φεβρουάριο του 2019, στην Ολλανδία και στο Βέλγιο αντίστοιχα, και θα έχουν τίτλο «Mice in Benelux».

Συγκεκριμένα, στις 18 Φεβρουαρίου στο Άμστερνταμ και στις 19 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες, θα λάβουν χώρα δυο μεγάλα workshops, στο πλαίσιο των οποίων θα πραγματοποιηθούν Β2Β συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων επιχειρηματιών του τουρισμού και τουριστικών προορισμών της Ελλάδας, με Βέλγους και Ολλανδούς tour operators, travel agents, Μ.Ι.C.E. Οrganizers & Αssociations.

*

-Η εταιρεία ARTION εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε από τις αδερφές Δέσποινα και Βαλεντίνη Αμαραντίδου το 1995 και ξεκίνησε προσφέροντας υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων, μετάφρασης-διερμηνείας και διοικητικής υποστήριξης.

-Η εταιρία Respond On Demand από το 2009 έως σήμερα, προωθεί συστηματικά ελληνικά ξενοδοχεία, ελληνικά τουριστικά γραφεία και ελληνικούς προορισμούς, σε τουριστικά γραφεία του εξωτερικού έχοντας αναπτύξει ένα αξιόλογο δίκτυο προσωπικής επικοινωνίας με επαγγελματίες του τουρισμού σε χώρες του εξωτερικού.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα