Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΈρχονται οι Β2Β συναντήσεις της Respond On Demand

Έρχονται οι Β2Β συναντήσεις της Respond On Demand

Για έβδομη συνεχή χρονιά, επαγγελματίες του τουρισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Θεσσαλονίκη και συνάπτουν συνεργασίες.

ΝΤ. Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Το καθιερωμένο ραντεβού με ξενοδόχους, τουριστικούς πράκτορες και γενικότερα εμπλεκόμενους του τουρισμού της Ελλάδας με αντίστοιχους επαγγελματίες από το εξωτερικό, δίνει η Respond On Demand, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στις 26 και 27 Μαρτίου, η Respond On Demand, η οποία εκπροσωπείται από τη Μαρία Αθανασοπούλου και τη Χρύσα Κρασσά, θα υποδεχθεί σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από διάφορες χώρες, οι οποίοι θα συμμετέχουν ως hosted buyers  στο  B2b Travel Event Thessaloniki 2018.

Κατά τη διάρκεια του τουριστικού workshop, θα πραγματοποιηθούν προκαθορισμένες Business 2 Business (Β2Β) επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων επιχειρηματιών του τουρισμού με τους προσκεκλημένους Τour operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες και διοργανωτές συνεδρίων από το εξωτερικό, και συγκεκριμένα από Αγγλία, Αμερική, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Τουρκία, Αλβανία, Βουλγαρία, Αίγυπτο και Ρουμανία.

Στις 26 και 27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 7ο B2B Travel Event Thessaloniki2018

*

– Το B2B Travel Event Thessaloniki 2018 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

– Επίσης, στις 28 και 29 Μαρτίου οι hosted buyers θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε post fam trip για να γνωρίσουν την Αλεξανδρούπολη και την ευρύτερη περιοχή της, με διαμονή τους στο Ramada Plaza Thraki Hotel & Spa.

-Να σημειωθεί ότι οι hosted buyers καλύπτουν οι ίδιοι τα έξοδα μετάβασής τους στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα