Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έρχεται το 6ο Sail for Pink

«Ελάτε να κινήσουμε γη και θάλασσα» είναι το σύνθημα του φετινού 6ου Sail for Pink.

Με συμμετοχές που θα ξεπεράσουν τις 6.000 και με σύμβολο την καθιερωμένη γοργόνα, το 6ο Sail for Pink, διοργανώνεται, την άλλη Κυριακή 6 Μαΐου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Θεσσαλονίκης.

Στόχος του 6ο Sail for Pink είναι η μετάδοση του μηνύματος ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί εάν διαγνωστεί έγκαιρα.

Την Κυριακή 6 Μαΐου πραγματοποιείται το 6ο Sail For Pink στην παραλία της Θεσσαλονίκης!

Πρόγραμμα

Το Σάββατο 5 Μαΐου, μεταξύ 10.00 – 14.00, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα γίνονται οι εγγραφές στο Sail for Pink 2018.

Επίσης, θα γίνεται δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού και επιπλέον μαστογραφία, όπου κριθεί απαραίτητο, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Το βράδυ, μεταξύ 19.00 – 22.00 θα πραγματοποιηθεί στο Ναυτικό όμιλο Θεσσαλονίκης (Θεμ. Σοφούλη 112) το Pink Cocktail Party.

«Αγώνας ζωής» τρέξιμο – «Πορεία Ελπίδας» περπάτημα

Την Κυριακή 6 Μαΐου, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μεταξύ 09.00 – 14.00, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Sail for Pink.

Συγκεκριμένα, στις 10 το πρωί, θα έχει τρέξιμο 6 χλμ. με εκκίνηση από  το άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου, κατεύθυνση το Μέγαρο Μουσικής και τερματισμό πίσω στο άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

Παράλληλες δράσεις και δρώμενα θα έχει μεταξύ 11.00 – 12.00 στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με δράσεις για παιδιά, ζούμπα, αλματάκια ζωής, μηνύματα ελπίδας κ.ά.

Και στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η «Πορεία Ελπίδας» Περπάτημα, με πορεία 3 χλμ., εκκίνηση από το άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου και τερματισμό στο Μέγαρο Μουσικής.

Στον τερματισμό θα υπάρχει καμβάς ευχών καθώς και εξοπλισμένο περίπτερο όπου θα μπορείτε να κουρευτείτε και να χαρίσετε την κοτσίδα σας!

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας στο 6ο Sail for Pink είναι και το Debbiestravel.gr.

*

-Το 6ο Sail for Pink διοργανώνεται την Κυριακή 6 Μαΐου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Θεσσαλονίκης.

-Το Σάββατο 5 Μαΐου, μεταξύ 10.00 – 14.00, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα γίνονται οι εγγραφές στο Sail for Pink 2018.

-Την εκστρατεία SAIL FOR PINK  στηρίζουν φορείς της πόλης, ιστιοπλοϊκοί όμιλοι και σχολές ιστιοπλοΐας,  χορηγοί και  χορηγοί επικοινωνίας καθώς και πολλοί εθελοντές.

-Η εκκίνηση της «ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» Περπάτημα θα γίνει υπό τους ήχους των  Batala Salonica.

– Με τα έσοδα της εκστρατείας στηρίζονται σημαντικές δράσεις και Προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης.

-Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 6 ευρώ.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα