Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗπειρωτική ΕλλάδαΑττικήΟι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά στην Αθήνα

Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά στην Αθήνα

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγευτικούς κόσμους του εθνικού μας παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά ξεκινάει. Οι «Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» ταξιδεύουν στην Αθήνα.

Από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, και επί τρεις μήνες, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα «επιβιβάζονται» στο «Eξπρές των Oνείρων», γνωστό και ως «Τρένο που πάει παντού», και θα ταξιδεύουν στους συναρπαστικούς κόσμους του κοσμαγάπητου Έλληνα συγγραφέα, στους «Μυστικούς Κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά».

Πίσω απο την πρωτότυπη, βιωματική και διδακτική εμπειρία μάθησης, ψυχαγωγίας και ανεξάντλητης φαντασίας, βρίσκεται η ΔΕΘ-Helexpo.

«Περισσότεροι από 50.000 μαθητές έχουν κλείσει ήδη θέση για να επισκεφθούν τους Μυστικούς Κόσμους, ενώ όλα δείχνουν ότι υπάρχει δυνατότητα το πάρκο του Ευγένιου Τριβιζά να ακολουθήσει τη διεθνή πορεία του Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας, το οποίο εγκαινιάζεται στη Ρώμη, θα περιοδεύσει στην Ιταλία και θα συνεχίσει τη διαδρομή του στην Ευρώπη», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης.

Οικογενειακή ψυχαγωγία

Μια ενθουσιώδης παρέα εκπαιδευτικών, καλλιτεχνών και εμψυχωτών αναλαμβάνουν τον ρόλο των ξεναγών, ζωντανεύουν τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των βιβλίων του Έλληνα Άντερσεν και προσφέρουν μέσα από παιχνίδια, δράσεις, γρίφους, χορό, δώρα, τραγούδι και περιπέτεια, μια απόλυτα διαδραστική εμπειρία υψηλής αισθητικής.

Το συναρπαστικό ταξίδι, σχεδιασμένο για τις ανάγκες της οικογενειακής ψυχαγωγίας και των σχολικών επισκέψεων, χωρίς να παραβλέπονται τα ενδιαφέροντα των μεμονωμένων και ενηλίκων επισκεπτών -αφού καμιά ηλικία δεν μπορεί να αντισταθεί στον διαδραστικό του πειρασμό- απλώνεται σε 3.400 τ.μ. στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Maroussi.

*

– «Οι μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» θα βρίσκονται στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Maroussi (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι) από τις 3 Νοεμβρίου 2017 έως 3 Φεβρουαρίου 2018.

– Οι ώρες λειτουργίας είναι, Δευτέρα- Πέμπτη 9.00-14.00, Παρασκευή: 9.00-14.00 και 17.00-20.00, Σάββατο: 11.00-20.00, Κυριακή: 11.00-19.00.

– Τα εισιτήρια έχουν ως εξής: γενική είσοδος 7 ευρώ, μαθητές 6 ευρώ, οικογενειακό (2 γονείς με δύο παιδιά) 24 ευρώ, άνεργοι (μόνο Παρασκευή) 4 ευρώ, άνεργοι οικογενειακό 12 ευρώ, παιδιά έως 3 ετών δωρεάν.

-Για κρατήσεις σχολικών ομάδων πληροφορίες στο τηλ. 210 6168456-7.

-Ο χώρος διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.

-Να σημειωθεί ότι το συναρπαστικό ταξίδι στους κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016 στη Θεσσαλονίκη και αναδείχθηκε σε ένα από τα κορυφαία θεματικά πάρκα διεθνώς, προσελκύοντας περισσότερους από 150.000 επισκέπτες. Αποτελεί μια συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo με την δημιουργική ομάδα Dream Workers. Στο θεματικό πάρκο στο Helexpo Maroussi συμμετέχει με πρωτότυπες δημιουργίες και η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα