Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΧαλκιδική: Ετοιμάζεται να υποδεχτεί την πρώτη πτήση τσάρτερ από Γερμανία

Χαλκιδική: Ετοιμάζεται να υποδεχτεί την πρώτη πτήση τσάρτερ από Γερμανία

Την πρώτη πτήση τσάρτερ ετοιμάζεται να υποδεχτεί η Χαλκιδική, από τη Γερμανία, ύστερα από 15 χρόνια!

Συγκεκριμένα, αύριο, Κυριακή, στις 8 και 20 το βράδυ, θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» η πρώτη πτήση της SUNDAIR προερχόμενη από το αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου.

Πτήσεις θα πραγματοποιούνται δυο φορές την εβδομάδα (Κυριακή και Τρίτη), ενισχύοντας έτσι τον προορισμό της Χαλκιδικής, από τη γερμανική αγορά.

SUNDAIR

Η SUNDAIR είναι μια νέα γερμανική αεροπορική εταιρεία, στην οποία συμμετέχει η Schauinsland reisen με 50%.

Η Schauinsland reisen, (www.schauinsland-reisen.de) με μία 100ετή επιχειρηματική ιστορία κατατάσσεται τόσο πανευρωπαϊκά όσο και στη Γερμανία στις σημαντικότερες τουριστικές επιχειρήσεις. και συγκεκριμένα στην 6η θέση των εταιριών διοργάνωσης τουριστικών ταξιδιών.

Σήμερα προσφέρει πάνω από 60 προορισμούς με άνω των 1,1 εκατ. πελάτες (στην Ελλάδα 250.000 με αυξανόμενη τάση).

Στην Χαλκιδική αντιπροσωπεύεται από την εταιρία MTS GLOBE INCOMING SA – OTS GLOBE (www.mtsglobe.com) και μέσω σημαντικών συμφωνιών έχει ήδη αυξήσει το πρόγραμμά της για το 2019.

*

-Κατά την αυριανή άφιξη των επιβατών από Βερολίνο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι υπεύθυνοι της εταιρίας MTS GLOBE INCOMING SA – OTS GLOBE καθώς και στελέχη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής θα καλωσορίσουν τους επιβάτες με δωράκια και κεράσματα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα