Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΧαλκιδικήΗ Αμμουλιανή στο Ολλανδικό National Geographic

Η Αμμουλιανή στο Ολλανδικό National Geographic

Ως μεσογειακό προορισμό καλοκαιρινών διακοπών αλλά και ως γαστρονομικό παράδεισο χαρακτηρίζουν την Αμμουλιανή συντάκτες του ένθετου περιοδικού Traveler του Ολλανδικού National Geographic!

Αντίστοιχη έκδοση του Griekenland Magazine αναφέρεται εκτενώς στο προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της νήσου της Χαλκιδικής που βρίσκεται στο ανατολικό της τμήμα.

Πάνω από 30 έντυπα και ηλεκτρονικά ολλανδικά δημοσιεύματα έχουν περιγράψει τα τελευταία χρόνια με κάθε λεπτομέρεια την (άγνωστη μέχρι τότε) Ανατολική Χαλκιδική στο κοινό της Ολλανδίας, ενώ 3 τηλεοπτικά αφιερώματα έχουν απογειώσει τη φήμη της προαθωνικής χερσονήσου ως προορισμού διακοπών που συνάδει με το προφίλ της ολλανδικής τουριστικής αγοράς.

Προσπάθειες 7 ετών

Εδώ και 7 χρόνια, ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού επιχειρεί μία εξαιρετικά μελετημένη και αποδοτική προσέγγιση αυτής της μέχρι τότε ανέγγιχτης «τουριστικής βιομηχανίας», τα αποτελέσματα της οποίας μιλούν από μόνα τους:

-προσέλκυση tour operators και  τουριστικών γραφείων θεματικού τουρισμού στην περιοχή,

-σύναψη νέων συνεργασιών και θεαματική ενίσχυση – επέκταση των υφιστάμενων,

-μεγάλη αύξηση των διαδικτυακών αφίξεων – προερχόμενων από την Ολλανδία,

-συνεχής διάχυση πληροφοριών στο ολλανδικό καταναλωτικό κοινό μέσω πραγματοποίησης πολλών θεματικών εκδηλώσεων στο Άμστερνταμ και την Ουτρέχτη, αλλά και δημοσιεύσεων σε πολύ σημαντικές εκδόσεις.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα