Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΧαλκιδικήΔιεθνής βράβευση για το Miraggio Thermal Spa Resort

Διεθνής βράβευση για το Miraggio Thermal Spa Resort

Nικητής της Ελλάδας για την κατηγορία Best Luxury Wellness Spa στα World Luxury Spa Awards 2017 αναδείχθηκε το κέντρο ευεξίας Myrthia Thermal Spa, του Miraggio Thermal Spa Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

«Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή να κερδίσουμε αυτό το σεβαστό βραβείο μαζί με μερικά από τα πιο σημαντικά κέντρα ευεξίας στον κόσμο. Δεδομένου ότι το Myrthia Thermal Spa αποτελεί μία νέα εγκατάσταση ευεξίας στην Ελλάδα, είναι φανερό ότι οι επισκέπτες και οι σύμβουλοι της βιομηχανίας υποδέχτηκαν θερμά τη λειτουργία και την κουλτούρα μας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πολυνίκης Πούλιος, Operations Manager, του 5άστερου resort.

Myrthia Thermal Spa

Το Myrthia Thermal Spa βρίσκεται πάνω σε μία υπόγεια θερμή πηγή και συνδυάζει την αρχαία ελληνική τέχνη της υδροθεραπείας με τα οφέλη των πολύτιμων τοπικών νερών του.

Η πηγή Κανίστρου και το Αιγαίο πέλαγος τροφοδοτούν το Miraggio Thermal Spa Resort των 3.000 τ.μ. με ενέργεια και θεραπευτική δύναμη.

Να σημειωθεί ότι τα World Luxury Spa Awards είναι μια ετήσια πρωτοβουλία για την αναγνώριση και τη βράβευση των καλύτερων της σύγχρονης αναπτυσσόμενης βιομηχανίας θερμαλισμού. Φέτος, η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουλίου στο Ανόι του Βιετνάμ.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα