Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΚΑΡΑΒΑΚΙΑ: Με τον Άγιο Γεώργιο συνεχίζουν τα δρομολόγια

ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ: Με τον Άγιο Γεώργιο συνεχίζουν τα δρομολόγια

Με δέκα συνολικά, αντί είκοσι, συνεχίζουν, από σήμερα, καθημερινά τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Περαία – Νέοι Επιβάτες.

Με τον «Άγιο Γεώργιο» μετακινούνται ακτοπλοϊκά, από σήμερα, Σάββατο 7 Ιουλίου, οι επιβάτες που επιθυμούν να μεταβούν στις κοντινές παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών.

Τα δρομολόγια περιορίζονται, από 20 σε 10, από/προς Θεσσαλονίκη και οι ώρες αναχώρησης έχουν ως εξής:

Από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης: 11.30, 14.00, 16.30, 19.00, και 21.15.

Από Νέους Επιβάτες και Περαία: 09.30, 12.45, 15.15, 17.45 και 20.15.

Το ατύχημα του «Κωνσταντή»

Η μείωση των δρομολογίων, μεσούσης του καλοκαιριού, έρχεται, ύστερα από το χθεσινό (Παρασκευή 6 Ιουλίου) ατύχημα με την προσκόλληση του «Κωνσταντή» σε αβαθή νερά στο Θερμαϊκό κόλπο, ανοιχτά του Μικρού Εμβόλου.

Οι 40 επιβάτες –εκ των οποίων 4 παιδιά κάτω των 3 ετών- και τα τέσσερα άτομα πλήρωμα που επέβαιναν στον «Κωνσταντή», και οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη στεριά, με τη βοήθεια των Λιμενικών Αρχών της Θεσσαλονίκης.

Ο «Κωνσταντής» θα επανέλθει στα καθημερινά του δρομολόγια, «αφού ακολουθήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες ασφάλειας του πλοίου» επισημαίνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» Νίκος Τσαμασλής συμπληρώνοντας «ζητούμε την κατανόηση των επιβατών που επέβαιναν στο συγκεκριμένο δρομολόγιο και του επιβατικού κοινού που επιλέγει τα καραβάκια της Θεσσαλονίκης για τη μετακίνησή τους στις κοντινές παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών, και αντίστροφα, και υποσχόμαστε ότι πολύ σύντομα ο «Κωνσταντής» θα επανέλθει στους κανονικούς του ρυθμούς».

Σύντομα θα επανέλθει ο “Κωνσταντής” στους καθημερινούς του ρυθμούς, να αρμενίζει στο Θερμαϊκό κόλπο

*

– Ο «Άγιος Γεώργιος»  με μήκος 18 μέτρα, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 100 επιβάτες. Είναι ένα αξιόπλοο, καλοτάξιδο, παραδοσιακό σκαρί που διαθέτει δύο µηχανές General Motors Marine. Στο άνετο σαλόνι του με τον κλιματισμό, μπορείτε να απολαύσετε ροφήματα και σνακ, από τα αυτόματα μηχανήματα πώλησης.

-Διαθέτει τουαλέτες ενώ επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα (με λουρί) καθώς και τα ποδήλατα.

-Το εισιτήριο κοστίζει 3,50 ευρώ το άτομο, ανά διαδρομή, και το μειωμένο 2,50 ευρώ/διαδρομή (για ΑΜΕΑ, φοιτητές, πολύτεκνους, παιδιά 6 -11 ετών).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα