Ξεκινούν σήμερα τα γαστρονομικά Masterclasses!

0
448
views

Επί τρεις μέρες καταξιωμένοι επαγγελματίες διεθνούς βεληνεκούς θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του «Gastronomy & Hospitality» που πραγματοποιεί ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ.

Η καρδιά της γαστρονομίας και του τουρισμού θα ‘χτυπάει’ επί τρεις μέρες, στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Καταξιωμένοι σεφ και επαγγελματίες της γαστρονομίας και του τουρισμού, θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, παρέχοντας σεμινάρια με επίκεντρο -τι άλλο;- τη γαστρονομία!

Στο «Gastronomy & Hospitality | Premium Masterclasses» θα συμμετέχουν 21 κορυφαίοι εισηγητές από Ελλάδα και εξωτερικό, παραδίδοντας 49 Masterclasses, ενώ στο σύνολο των εισηγητών καταγράφονται και 5 αστέρια Michelin!

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας στο μεγάλο επετειακό event «Gastronomy & Hospitality | Premium Masterclasses» που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, είναι και το Debbiestravel.gr και η Σελίδα στο Facebook Debbiestravel.

*

– Το «Gastronomy & Hospitality | Premium Masterclasses» θα διεξαχθεί Πέμπτη 8 – Σάββατο 10 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη (Ερμού 45, Αριστοτέλους).

-Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι φόρμες δήλωσης ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: http://masterclasses.delta-iek.gr/.

– Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Thessaloniki Food Festival και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος.

– Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με 47 χρόνια ισχυρής παρουσίας στα ελληνικά εκπαιδευτικά δρώμενα, δραστηριοποιείται σε 4 πόλεις -Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα-, και αριθμεί περισσότερους από 9.000 ενεργούς σπουδαστές, 50.000 αποφοίτους, 1.100 καθηγητές και 250 άτομα διοικητικό προσωπικό. Το 1998 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πρώτο, εισήγαγε στα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας την ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here