Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΦεστιβάλ μπύρας στη Θεσσαλονίκη

Φεστιβάλ μπύρας στη Θεσσαλονίκη

Μικρές οικογενειακές ζυθοποιίες, γεύσεις, μουσικές, εργαστήρια και διαδραστικά παιχνίδια, στο 1ο Thessaloniki Beer Festival, στη Θεσσαλονίκη.

Το 1ο Thessaloniki Beer Festival ολοκληρώνεται, σήμερα, Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Ήδη, από τις 12 το μεσημέρι υποδέχεται λάτρεις της μπύρας, και όχι μόνο, και αυτό θα συνεχίζεται μέχρι τα μεσάνυχτα.

Το «γευστικό χωριό» στήθηκε στο πλαίσιο του 7ου Thessaloniki Food Festival, που αποτελεί θεσμό για τη Θεσσαλονίκη και  φιλοξενεί βραβευμένες μικρές οικογενειακές ζυθοποιίες, διαφορετικές κουζίνες, μουσική από συγκροτήματα της πόλης, εργαστήρια (workshops) και διαδραστικά παιχνίδια.

Το Thessaloniki Food Festival με σταθερό στόχο εδώ και έξι χρόνια να αναδείξει την πόλη ως τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό, αγκαλιάζει τις νέες ιδέες, ομάδες και τάσεις της εποχής. Από φέτος στηρίζει  ενεργά τη δημιουργική ομάδα των SoulFood.

Για τους λάτρεις της μπύρας, και όχι μόνο!

Νερό, εκλεκτές βύνες κριθαριού και άλλων δημητριακών, μοναδικές ποικιλίες και είδη του «θαυματουργού» λυκίσκου, μαγιές, αρώματα, πρώτες ύλες κ.ά. περιμένουν τους λάτρεις της μπύρας, και όχι μόνο, σε ένα διήμερο γευστικών ανακαλύψεων.

*

Πραγματικά, πολύς ο κόσμος, χθες, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα του φεστιβάλ μπύρας. Φαίνεται, ο κόσμος «διψάει» για φεστιβάλ, πάρτι, happenings και βεβαίως…μπύρα!!! Ελληνική μπύρα!!!

Στιγμιότυπο από το βράδυ του Σαββάτου 2/9 (φωτ. Ντ.Χ.)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα