Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΞενοδοχείαΕορταστικό μενού στο Seros Prime Dining

Εορταστικό μενού στο Seros Prime Dining

Exclusive press dinner παρέθεσε η διεύθυνση του 5άστερου ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, του Ομίλου The Luxury Hotels, στη Θεσσαλονίκη.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Ένα εορταστικό μενού στο βραβευμένο εστιατόριο Seros Prime Dining παρέθεσε σε εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου, ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace Παναγιώτης Ζελελίδης και η οικογένεια Δεδέογλου του Ομίλου The Luxury Hotels .

Παναγιώτης Ζελελίδης γενικός διευθυντής Grand Hotel Palace

Οι δημιουργίες του executive chef Βασίλη Τσόντζου ξεκίνησαν με τραγανό αραντσίνι με ζαφορά και μαρμελάδα ντομάτας με τζίντζερ ως πρώτο πιάτο.

Το δεύτερο πιάτο ήταν βελουτέ τοπιναμπούρ (όπου τοπιναμπούρ η αγκινάρα της Ιερουσαλήμ, βολβός με γλυκιά γεύση και τραγανή υφή) σε υφές  με αφρό γραβιέρας και λάδι άνιθου.

Τα πολύχρωμα ντοματίνια αρωματισμένα με λευκό βαλσάμικο, καψαλισμένο τυρί γκερεμέζι και χώμα ελιάς συμπληρώσαν τα πρώτα πιάτα του exclusive press dinner στο εστιατόριο Seros Prime Dining.

Υψηλή ποιότητα

Η βραδιά με την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και το επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο lobby του 5άστερου Grand Hotel Palace συνεχίστηκε με το κυρίως πιάτο, και τη συνοδεία λευκού ή ερυθρού οίνου από το Κτήμα Μυλοπόταμος, του Αγίου Όρους και του Πατήρ Επιφάνιου.

Ο executive chef Βασίλης Τσόντζος

Χοιρινό φιλέτο με πουρέ περουβιανής πατάτας, λαχανικά με παρθένο ελαιόλαδο, τσιπς προσούτο και σάλτσα κόκκινου κρασιού ήταν το κυρίως πιάτο που ετοίμασε η ομάδα του executive chef Βασίλη Τσόντζου.

Και για επιδόρπιο, βερμισέλ κάστανο με κρέμα ναμελάκα και καραμελωμένα φουντούκια.

Και του χρόνου, με υγεία!

*

-Ο όμιλος The Luxury Hotels με τα δυο 5άστερα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη, το Grand Hotel Palace (από το 2004)και το Mediterranean Palace Hotel (από το 1997) συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στον ξενοδοχειακό κόσμο της Θεσσαλονίκης.

-Ο όμιλος με τη νέα του εταιρική ταυτότητα, διαθέτει 800 κλίνες και 21 αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων. Μάλιστα, απέσπασε το Χρυσό Βραβείο Καλύτερου Συνεδριακού Ξενοδοχείου στην Ελλάδα στα Greek Hospitality Awards 2017. Να σημειωθεί, ότι για το 2017, ο όμιλος The Luxury Hotels φιλοξένησε περισσότερα από 20 συνέδρια – πανελλήνια, διεθνή και ένα παγκόσμιο-, κατά τη διάρκεια του οποίου ήρθαν στη Θεσσαλονίκη επισκέπτες από 50 χώρες.

-Τέλος, να σημειωθεί ότι ο όμιλος The Luxury Hotels δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας, ανεβάζοντας το σύνολο των τακτικών-έκτακτων υπαλλήλων σε 210.

Το ανθρώπινο δυναμικό, τα ιδιόκτητα ακίνητα και ο μηδενικός τραπεζικός δανεισμός είναι τα τρία συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ομίλου The Luxury Hotels.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα