Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗπειρωτική ΕλλάδαΚεντρική ΜακεδονίαΓευσιγνωσία στα κρασιά του Βερμίου όρους

Γευσιγνωσία στα κρασιά του Βερμίου όρους

Εκδρομή γευσιγνωσίας στα κρασιά του Βερμίου, με επισκέψεις σε αμπελώνες και σεμινάρια για το κρασί!

Εκδρομή γευσιγνωσίας στα κρασιά του Βερμίου διοργανώνει ο «Κήπος Σεμινάρια», στους αμπελώνες του Κτήματος «Κυρ Γιάννη» στο Γιαννακοχώρι Νάουσας και στο οινοποιείο «Αργατία» στο Ροδοχώρι, επίσης στη Νάουσα.

Η εκδρομή πραγματοποιείται το Σάββατο 9 Ιουνίου, και εισηγήτρια θα είναι η Χαρούλα Σπινθηροπούλου.

Το πρόγραμμα της εκδρομής
Η ομάδα που θα συμμετέχει θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 9 το πρωί με κατεύθυνση τη Νάουσα και συγκεκριμένα το Κτήμα «Κυρ Γιάννη» στο Γιαννακοχώρι. Εκεί θα επισκεφτείτε τον αμπελώνα και το οινοποιείο του Κτήματος.

Στη συνέχεια, θα αναχωρήσετε για τον αμπελώνα και το ινοποιείο της «Αγρατίας». Εκεί, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο γευσιγνωσίας κρασιού σε συνδυασμό με παραδοσιακά εδέσματα.

Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στην πόλη της Νάουσας, και για τη Θεσσαλονίκη, θα αναχωρήσετε στις 5 το απόγευμα.
*

-Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στους δύο παραπάνω αμπελώνες και οινοποιεία, γεύμα και σεμινάριο γευσιγνωσίας κρασιού. Στο γεύμα, κάθε κρασί θα συνοδεύεται από ένα ειδικά επιλεγμένο σε γεύση πιάτο. Δύο σαλάτες εποχής, πιατέλα τυριών. Το επιδόρπιο, γιαούρτι με γλυκά του κουταλιού  καθώς και κεράσια θα συνοδευτεί με απόσταγμα Μαλαγουζιάς και κερασιού.

-Το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή και το σεμινάριο είναι 20 ευρώ. Σε περίπτωση που υπάρχει πούλμαν για τη μεταφορά, στην τιμή θα προστεθούν 13 ευρώ.
-Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο https://bit.ly/2LrqF5E ή στο τηλέφωνο του «Κήπου Σεμινάρια» 2313 078962.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα