Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στον «Γλυκάνισο»

Βρέθηκα στον «Γλυκάνισο», το ουζομεζεδοπωλείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, και εκεί συνάντησα τον σεφ Γιώργο Βαγιωνά, ο οποίος έχει εμπειρία από το Hyatt Regency Thessaloniki, το Kempinski, το Living Room και όχι μόνο!

Δοκίμασα μερικές ιδιαίτερες γεύσεις όπως το εξαιρετικό τατάκι τόνου αλλά και καρπάτσιο από λαυράκι!

ImageΕνδιαφέρον είχαν και τα κεφτεδάκια από μπακαλιάρο σερβιρισμένα σ’ ένα καλόγουστο κεσεδάκι ενώ στα συν ήταν και το σταμναγκάθι.

Bakaliarokeftedakia

Τα αχνιστά μύδια ήταν ok, ίσως θα μπορούσαν να ήταν λίγο γευστικότερα.

Mydia axnista

Ευγενέστατο το προσωπικό αλλά και οι ιδιοκτήτες, Χρήστος και Σταύρος Σωτηρούδης.

Γλυκάνισος: οδός Μεγ. Αλεξάνδρου 46, Πυλαία, τηλ. 2310 302882.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα