Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗπειρωτική ΕλλάδαΠελοπόννησοςΤο τέλειο κρασί της Πελοποννήσου!

Το τέλειο κρασί της Πελοποννήσου!

Αλήθεια, ποιο θεωρείτε ως το πιο τέλειο κρασί της Πελοποννήσου; Μιας περιοχής που είναι η μεγαλύτερη οινοπαραγωγός περιοχή της Ελλάδας!

Λευκό, ροζέ ή ερυθρό; Αφρώδες ή ήρεμο; Μοσχοφίλερο ή Αγιωργίτικο; Φρέσκο ή παλαιωμένο;

Επί τη ευκαιρία της εκδήλωσης «Οι Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη – 2017», η Wine Plus σας προσκαλεί να από-συναρμολογήσετε το τέλειο κρασί της Πελοποννήσου!

Κάνοντας κλικ στο https://www.surveymonkey.com/r/WinesofPeloponnese, απαντήστε στο ερωτηματολόγιο, το οποίο διαρκεί λιγότερο από 2 λεπτά, και δεν χρειάζεται να μας δώσετε προσωπικά σας στοιχεία.

Αρώματα, γεύσεις, χρώμα, ποικιλίες, αμπελουργικές περιοχές, φρέσκο ή βαρέλι, είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα απαντήσετε και θα σας ‘ταξιδέψουν’ νοερά στους αμπελώνες της Πελοποννήσου!

Οι Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη

Και βεβαίως, να σας υπενθυμίσουμε, ότι τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, οι οινοποιοί της Πελοποννήσου έρχονται Θεσσαλονίκη.

Σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Makedonia Palace», θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τα κρασιά των οινοποιείων τους. Κλασικές ετικέτες, καινούργιες προτάσεις, πειραματικές οινοποιήσεις, παλιές σοδιές, οτιδήποτε έχει να επιδείξει ο Πελοποννησιακός αμπελώνας θα σερβιριστεί στο ποτήρι σας.

*

-Οι απαντήσεις στη σχετική έρευνα «Ποιο είναι το ‘τέλειο κρασί της Πελοποννήσου’ για εσάς;» θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ώρα 24.00.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στην εκδήλωση των κρασιών της Πελοποννήσου.

-Η γευστική δοκιμή των Πελοποννησιακών κρασιών στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, από τις 15.00 έως τις 17.00 για τους επαγγελματίες του χώρου (με πρόσκληση) και στη συνέχεια, έως τις 21.00, για όλους τους φίλους του κρασιού (με είσοδο 3 ευρώ).

-Η εκδήλωση οργανώνεται από τη Wine Plus για λογαριασμό της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα