Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗπειρωτική ΕλλάδαΑνατολική ΜακεδονίαΓαστρονομικά ταξίδια στο Hydrama Grand Hotel!

Γαστρονομικά ταξίδια στο Hydrama Grand Hotel!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η χαρά των εορτών ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, και με τη γεύση! Γαστρονομικές απολαύσεις σ’ έναν άκρως χριστουγεννιάτικο προορισμό!

Απολαύστε τις γιορτές στο πολυτελές Hydrama Grand Hotel στη Δράμα!

Η Δράμα τα τελευταία 14 χρόνια πρωταγωνιστεί στα εορταστικά δρώμενα της χώρας, με την παραμυθένια Ονειρούπολη, που μαγνητίζει μικρούς και μεγάλους.

Στην καρδιά της Δράμας στο Δημοτικό Πάρκο και στην πλατεία Ελευθερίας, ξύλινα σπιτάκια, εργαστήρια, το σπίτι του Άη Βασίλη και ποικιλία καλλιτεχνικών δράσεων και συναυλιών προσελκύουν επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα.

Σε απόσταση αναπνοής το πανέμορφο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας με την ομώνυμη λίμνη. Εκεί και το εντυπωσιακό πολυτελέστατο Hydrama Grand Hotel, στην ιστορική αναπαλαιωμένη καπναποθήκη Spierer, τη διασημότερη του προηγούμενου αιώνα.

Εκεί όπου, ιστορία και πολιτισμός συναντούν υπερπολυτελείς παροχές κι έναν οινικό προορισμό μοναδικό στον κόσμο. Το προσωπικό του Hydrama Grand Hotel σας περιμένει  την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς για να απολαύσετε  μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες συνοδευόμενες από υπέροχες μελωδίες του συγκροτήματος Piano Forte.

Το πολυτελές Hydrama Grand Hotel φωτεισμένο τη νύχτα ομορφαίνει ακόμη περισσότερο!

Μενού Χριστουγέννων

Ποτό καλωσορίσματος με κοκτέιλ από αφρώδη οίνο. Κροστίνι με κατσικίσιο τυρί και ροδέλα ελιάς. Σούπα βελουτέ λαχανικών με τυρί γκοργκοντζόλα. Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με ρόδι, δαμάσκηνα, ξηρούς καρπούς και ντρέσινγκ εσπεριδοειδών.  Ακολουθεί τιμπάλ με μανιτάρια και για κυρίως πιάτο χοιρινό ρολό γεμιστό με αποξηραμένα σύκα, ρόδι, ελιές, αμύγδαλα και αρωματικά σάλτσα πορτοκαλιού, πουρέ γλυκοπατάτας και κυδώνι γλασσαρισμένο.

Σορμπέ λεμόνι, και για επιδόρπιο μους σοκολάτας με εσπρέσο, σοκολάτα με φουντούκι και σάλτσα φρούτων του δάσους. Και τέλος, καφέ φίλτρου.

Απολαμβάνοντας τοπικά κρασιά και όχι μόνο στο Hydrama Grand Hotel

Μενού Πρωτοχρονιάς

Για αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα, την τελευταία του χρόνου και την πρώτη της νέας  χρονιάς, το μενού του Hydrama Grand Hotel ξεκινάει με ποτό καλωσορίσματος mini Aperol Sprintz. Πρώτο πιάτο μπρουσκέτα με προσούτο, ανανά και σάλτσα από μύρτιλα Δράμας. Δεύτερο πιάτο, σούπα βελουτέ κολοκύθα.

Ανάμεικτη σαλάτα με αχλάδι, καρύδια, blue cheese και βινεγκρέτ δυόσμου. Ακολουθεί ταρτάρ σολομού με ξυνοτύρι, μυρωδικά κα μους άνιθου ενώ για κυρίως πιάτο το μενού της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα δαμάσκηνο, πατάτες κονφί και σπαράγγια.

Γρανίτα κόκκινου κρασιού, και για επιδόρπιο μπανόφι με μπισκότο. Και τέλος, καφές φίλτρου.

Καλές γιορτές και νόστιμα γαστρονομικά ταξίδια!!!

Το προσωπικό του Hydrama Grand Hotel σας εύχεται καλές γιορτές!

*

-Το Hydrama Grand Hotel, πρώτη ημέρα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιά θα σερβίρει πλούσιο μπουφέ με τη ζεστασιά και την ποιότητα του 5άστερου πολυτελούς ξενοδοχείου.

-Το Hydrama Grand Hotel βρίσκεται μπροστά στο μαγικό υδροβιότοπο της Αγίας Βαρβάρας στο κέντρο της Δράμας. Είναι ένα από τα 60 καλύτερα πάρκα στην Ευρώπη, με λίμνες, μικρούς καταρράκτες, πλατάνια, σε μια έκταση 60 στρεμμάτων με μονοπάτια και γεφυράκια.

– Στο ξενοδοχείο, ι η πέτρα και το ξύλο δένουν αρμονικά με τη σύγχρονη αισθητική το minimal ιταλικό design και τα επιβλητικά έργα τέχνης. Το HYDRAMA GRAND HOTEL, μεταξύ άλλων,  διακρίνεται για το απόλυτα ενημερωμένο Warehouse Wine Cellar από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες ενώ υπάρχει η δυνατότητα οινογευσίας  στο μοναδικό στην Ελλάδα αυτόματο Wine Dispenser.

-Ξεχωριστό και το Crystal Cave Spa, ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας και ομορφιάς, με αλατοσπήλαιο από αλάτι Ιμαλαΐων.

-Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Hydrama Grand Hotel αποτελεί μέλος του νέου προγράμματος φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων του Always Your Friend. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που επιμελείται τη φιλοξενία των κατοικίδιων ζώων ώστε να μη τους λείπει τίποτα. Με τη νέα υπηρεσία, έχουν τροποποιηθεί ορισμένα δωμάτια για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν με το τετράποδο φίλο τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα