Νοστιμιές στο Ambrosia, Hyatt Regency Thessaloniki

0
22
views

Τι θα λέγατε για μια νοστιμότατη πάπια μαγειρεμένη σε κενό αέρος με κόκκινο λάχανο μπρεζέ, μήλα, σταφίδες και σάλτσα από ξινόμαυρο κρασί Φλώρινας;

Ή για ένα υπέροχο πιάτο μοσχαράκι γάλακτος Rib eye με σάλτσα κόκκινου κρασιού, σιρόπι βαλσάμικο, μαρμελάδα ντομάτας, ρόκα και παρμεζάνα!

Το δε κριθαρώτο με τα μοσχαρίσια μάγουλα, την ντομάτα και την ξηρή μυζήθρα είναι να…γλύφεις τα δάχτυλά σου!!

Όλα αυτά και άλλα νοστιμότατα πιάτα στο εστιατόριο Ambrosia του Hyatt Regency Thessaloniki, με την υπογραφή του executive chef, Κώστα Αραμπατζή.

Περισσότερα διαβάστε εδώ!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ