Αλλαγή ημερομηνίας για το πλοίο Aqua Blue

0
680
views

Στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Κυκλάδες και Κρήτη.

ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιουνίου, αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο δρομολόγιο του πλοίου Aqua Blue της Seajets, από Θεσσαλονίκη με προορισμό του τις Κυκλάδες και το Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του debbiestravel.gr, το πλοίο, δεν προλαβαίνει να ανέβει Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, ώστε να αναχωρήσει την επομένη, Τρίτη 26 Ιουνίου, όπως είχε ανακοινωθεί, και έτσι, οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να κάνουν μερικές μέρες, ακόμη, υπομονή!

Το Superspeed για Σποράδες

Από την άλλη, το ταχύπλοο τριμαράν Superspeed της Golden Star Ferries, κλείνει σήμερα μια εβδομάδα δρομολογίων μεταξύ Θεσσαλονίκης – Σποράδων.

Το Superspeed αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη καθημερινά στις 10 το πρωί προσεγγίζοντας τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο.

Το Superspeed αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη καθημερινά στις 10 το πρωί προσεγγίζοντας τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο (φωτ. Ντέπυ Χιωτοπούλου)

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του debbiestravel.gr, το ταχύπλοο έχει πληρότητες περί τους 100 – 150 επιβάτες ημερησίως, με προορισμό τα νησιά των Σποράδων.

Η κίνηση τον Ιούνιο είναι υποτονική, ούτως ή άλλως, επισημαίνουν κύκλοι του κλάδου, ωστόσο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, οι πληρότητες αναμένονται να είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Επίσης, να σημειωθεί, ότι την ερχόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα, Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Ιουνίου, το Superspeed, δεν θα εκτελέσει δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκης – Σποράδων.

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά και πάλι, από την Πέμπτη 28 Ιουνίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here