Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Σκύρος τιμά την Aegean

Ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στη Σκύρο, εκεί όπου ο δήμαρχος του νησιού, Μιλτιάδης Ε. Χατζηγιαννάκης, βράβευσε τον πρόεδρο την AEGEAN, Θεόδωρο Βασιλάκη, για την προσφορά του στη Σκύρο.

Η ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του κλειστού γηπέδου δήμου Σκύρου, και την τίμησαν με την παρουσία τους  ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης  Ευβοίας, Φάνης Σπανός, ο τέως δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης -μιας και κατά την διάρκεια της θητείας του ξεκίνησαν τα πρώτα δρομολόγια-, ο Δημήτρης Γερογιάννης διευθύνων σύμβουλος της AEGEAN και άλλα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας.

Οι προσκεκλημένοι αφίχθησαν στο νησί με ειδική πτήση και στο αεροδρόμιο τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Σκύρου κ. Μιλτιάδης Ε. Χατζηγιαννάκης.

Skyros7

Τουριστική ανάπτυξη της Σκύρου

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Σκύρου κ. Χατζηγιαννάκης αναφέρθηκε στην ουσιαστική συμβολή της AEGEAN στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού, που είναι σημαντική τα τελευταία χρόνια, καθώς η εταιρεία έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην σύνδεση της Σκύρου με την Αθήνα που σε συνδυασμό με τα αεροπλάνα μεγαλύτερης χωρητικότητας έχουν δώσει δυναμική τουριστική ώθηση. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Ο αριθμός των αυξημένων προγραμματισμένων αεροπορικών κρατήσεων συνέβαλε σε ένα πολύ θετικό τουριστικό αποτέλεσμα για τη Σκύρο φέτος, γεγονός που μας κάνει ευτυχείς για τις δυνατότητες που έχει το νησί μας. Η συνεισφορά της AEGEAN και προσωπικά του κ. Θεόδωρου Βασιλάκη για εμάς του Σκυριανούς είναι αναμφισβήτητη, γι’ αυτό βρισκόμαστε σήμερα εδώ» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Χατζηγιαννάκης.

Αμέσως μετά έλαβε τον λόγο ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος δήλωσε ότι «η Σκύρος, έχει ιδιαίτερη σημασία για μας. Της έχουμε αδυναμία, δεν το κρύβουμε» προσθέτοντας ότι η AEGEAN είναι αξιέπαινη γιατί έκανε τη στρατηγική επιλογή να ταυτίσει το μέλλον της με το μέλλον της Ελλάδας – και μάλιστα σε μια δύσκολη εποχή.

Ενίσχυση άγονων γραμμών

«Είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς στην AEGEAN αυτή η βράβευση και ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμο για τη σημερινή εκδήλωση. Δεν είναι μια συνηθισμένη εκδήλωση η σημερινή. Είναι μια μέρα γεμάτη συγκίνηση» δήλωσε ο πρόεδρος της AEGEAN, Θεόδωρος Βασιλάκης συμπληρώνοντας «για την AEGEAN ήταν μεγάλο στοίχημα η ενίσχυση των άγονων γραμμών και των μικρών προορισμών, στην οποία πιστέψαμε και επενδύσαμε. Χαιρόμαστε για τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας, καθώς σκοπός της εταιρείας μας είναι η συνεχής ενίσχυση της επιβατικής κίνησης, η στήριξη των τοπικών κοινωνιών και η αύξηση των παρεχόμενων θέσεων προς όφελος των νησιών». Επιπρόσθετα, ο κ. Βασιλάκης τόνισε ότι η Aegean θα είναι πάντα κοντά τους προκειμένου η Σκύρος να έχει μία ποιοτική τουριστική ανάπτυξη.

Skyros3

Τιμητικές πλακέτες

Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και δώρα από το δήμαρχο Σκύρου, Μιλτιάδη Ε. Χατζηγιαννάκη, και από τον πρόεδρο του τουριστικού συλλόγου «Δίκτυο Ποιότητας Σκύρου», Ιωάννη Ευγενικό προς τον Πρόεδρο της AEGEAN, εις ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του στους Σκυριανούς πολίτες και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τον αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, οι οποίοι ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε κάλεσμα του δημάρχου για τις ανάγκες του νησιού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα