Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝησιωτική ΕλλάδαΚρήτη«Να προβάλλουμε την αυθεντική Ελλάδα»!

«Να προβάλλουμε την αυθεντική Ελλάδα»!

«Στρατηγική μας, στόχος μας είναι να προβάλλουμε την αυθεντική Ελλάδα, τόσο στην ελληνική όσο και στην ξένη αγορά» επισημαίνει στο debbiestravel.wordpress.com, ο Κώστας Δούκας, του ταξιδιωτικού πρακτορείου Doucas Tours & Travel.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

 Η συγκεκριμένη στρατηγική έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη συνεργασία του Doucas Tours and Travel με την αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels.

«Τα Aria Hotels είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων που αναπτύσσεται στην Ελλάδα, και σε παραθαλάσσιους οικισμούς και σε ορεινούς, που τα διακρίνει η αυθεντικότητα, η προσωπική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες τους, που ως στόχο έχουν την προώθηση της αυθεντικής Ελλάδας» αναφέρει στο debbiestravel.wordpress.com ο κ. Δούκας και συμπληρώνει «αυτό ακριβώς εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο ανάπτυξης και της δικής μας εταιρίας, ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ μας».

Από την Κρήτη μέχρι την Ήπειρο

Διαθέτοντας ήδη 15 καταλύματα σε Κρήτη, Κυκλάδες, Ζαγοροχώρια, Μέτσοβο, τα Aria Hotels διακρίνονται για την ιδιαίτερη φιλοξενία που προσφέρουν στους επισκέπτες που επιθυμούν να γνωρίσουν το αυθεντικό πρόσωπο της Ελλάδας.

Αποτελούν μια μικρή οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν με συνέπεια την απέριττη γοητεία της αυθεντικής Ελληνικής φιλοξενίας. Λειτουργούν στην Ελλάδα από το 2010, σταθερά προσανατολισμένα στην παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών και υπόσχονται στον επισκέπτη την ιδανική απόδραση σε ιδιαίτερους προορισμούς στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο tour operator Doucas Tours and Travel, είναι μια επίσης οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, με παράδοση στο χώρο του τουρισμού από το 1885 και ειδίκευση στην προσέλκυση εισερχόμενου τουρισμού.

Tips

-Η ανακοίνωση συνεργασίας μεταξύ του Doucas Tours and Travel και των Aria Hotels, σύμφωνα με τον κ. Δούκα, είναι το πρώτο βήμα, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου ανάπτυξης της εταιρίας του. «Θα ακολουθήσουν κι άλλα, σιγά σιγά όμως» επισημαίνει χαρακτηριστικά στο debbiestravel.wordpress.com ο Κώστας Δούκας.

-Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα στην αλυσίδα των Aria Hotels προστέθηκαν τόσο το ξενοδοχείο – Οινοποιείο «Κατώγι Αβέρωφ» στο Μέτσοβο,

Κατώγι Αβέρωφ_Δωμάτιο 1

όσο και το «Pina Caldera» στη Σαντορίνη.

Pina Caldera Aria Hotels Photo IV

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα