Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝησιωτική ΕλλάδαΚρήτηΗ καρδιάς της Κρήτης «χτυπάει» στη Θεσσαλονίκη!

Η καρδιάς της Κρήτης «χτυπάει» στη Θεσσαλονίκη!

«Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση – τοπικές γεύσεις Ελλάδας» είναι ο τίτλος της έκθεσης που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, από αύριο, Σάββατο 28 Απριλίου, στο Περίπτερο 12 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ανοίγει τις πύλες της η 9η έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση – τοπικές γεύσεις Ελλάδας».

Η έκθεση, που θα διαρκέσει έως τις 6 Μαΐου, περιλαμβάνει, γεύσεις, μουσική, χορό και πολιτισμό, και βεβαίως κρητικά προϊόντα.

Επίσης, θα εκτίθενται προϊόντα και από άλλα μέρη της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Έβρο, Καστοριά, Σέρρες, Ξάνθη, Ημαθία κ.α.), τα οποία οι επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να τα προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, περισσότεροι από 400 χορευτές, 60 μουσικοί, δεκάδες εκπρόσωποι κρητικών πολιτιστικών σωματείων, αλλά και πλήθος εκπροσώπων πολιτιστικών σωματείων από άλλες περιοχές της Ελλάδας συνθέτουν ένα πολιτιστικό αντάμωμα όσων υπηρετούν τις αξίες των παραδόσεων των ιδιαίτερων περιοχών της χώρας μας.

*

-Η 9η έκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση – τοπικές γεύσεις Ελλάδας» θα διαρκέσει από τις 28 Απριλίου ως τις 6 Μαΐου. Οι πύλες της ανοίγουν, αύριο, Σάββατο 28 Απριλίου, στις 10.30 το πρωί, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα, στις 19.00, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, υπουργών, βουλευτών, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων πολιτιστικών σωματείων της Θεσσαλονίκης.

-Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 10.30 – 21.30 Σάββατο και Κυριακή, 12.00 – 21.30 Δευτέρα – Παρασκευή.

-Η έκθεση έχει ελεύθερη είσοδο και δωρεάν πάρκινγκ, από την είσοδο Εγνατίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα