ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aegean: Αύξηση στην κίνηση εξωτερικού 18%

Την επέκταση της τουριστικής περιόδου στηρίζει η Aegean και το μήνα Νοέμβριο καταγράφει αύξηση από το εξωτερικό της τάξεως του 18%. Με αύξηση 10% έκλεισε...

Το χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ του Electra Palace

Το καθιερωμένο ετήσιο χριστουγεννιάτικο κάλεσμα στον τουριστικό κόσμο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα, η διοίκηση του Ομίλου Electra Hotels & Resorts, στο ξενοδοχείο Electra Palace. Με...

Νάουσα: Στην καρδιά του Ξινόμαυρου

Ενα διήμερο γεμάτο κρασί, ημερίδες, γευσιγνωσίες και ξεναγήσεις στα οινοποιεία πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα, στο πλαίσιο του οινικού θεσμού «Νάουσα. Πόλη του Οίνου». Κείμενο + φωτ.:...

Ραφήνα – Κυκλάδες με υπερσύγχρονο ταχύπλοο

Υπερσύγχρονο ταχύπλοο θα συνδέει τους καλοκαιρινούς μήνες νησιά των Κυκλάδων από το λιμάνι της Ραφήνας. Το υπερσύγχρονο ταχύπλοο Ε/Γ – Ο/Γ – Τ/Χ Golden Express...

Οι πίτες και τα κρασιά της Νάουσας!

Έξι πίτες, έξι κρασιά, έξι Ναουσαίικες πίτες, συνδυάζονται με έξι Ναουσαίικα κρασιά! Στην πόλη του οίνου, τη Νάουσα. Κείμενο + φωτ.: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com) Σάββατο πρωί,...

Γευστικά ταξίδια στη Νάουσα 6×6!

Ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις στη Νάουσα, με τίτλο «Νάουσα, Πόλη του Οίνου», με πλούσιο πρόγραμμα. Λάβετε μέρος! Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com) Στη Νάουσα, 90 χλμ. από...

Celestyal Cruises: 108.000 επιβάτες και νέοι προορισμοί

Κατά οκτώ εβδομάδες επιμηκύνει για την επόμενη χρονιά, η Celestyal Cruises, τις κρουαζιέρες της, προσθέτοντας και νέους προορισμούς! ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com) «Εκλεκτό Αιγαίο» και «3...

Thessbrunch: Άρωμα από μπαχάρι και… croque madame!

Κυριακή μεσημέρι, κάπου μεταξύ 11.30 το πρωί και 3.30 το μεσημέρι, για γευστικό brunch! Κείμενο + φωτ.: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com) Ώρα 12.30 το μεσημέρι, Κυριακή, στο...

Ο «Χάρτης των Γεύσεων» υποδέχεται το οινόφιλο κοινό

Εκατόν πενήντα και πλέον οινοποιοί, περισσότερα από 1.000 κρασιά, πάνω από 25 παράλληλες εκδηλώσεις, επί δυο μέρες στον «Χάρτη των Γεύσεων». ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com) Η...