Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΝέα αεροπορική σύνδεση από Θεσσαλονίκη

Νέα αεροπορική σύνδεση από Θεσσαλονίκη

Κι αν κάποιες αεροπορικές εταιρίες επιλέγουν το αεροδρόμιο της Καβάλας (τουλάχιστον προσωρινά) για τις προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροσκαφών τους, κάποιες άλλες προσθέτουν νέα δρομολόγια!

ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Νέα αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκη – Βουδαπέστη

Μια νέα αεροπορική σύνδεση προσθέτει στο πτητικό της πρόγραμμα η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Ryanair, από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η νέα πτήση αφορά τη σύνδεση Θεσσαλονίκη – Βουδαπέστη, η οποία θα πραγματοποιείται με συχνότητα δύο εβδομαδιαίων πτήσεων – Κυριακή και Τετάρτη- και θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2018 ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος της αεροπορικής εταιρίας.

Νέο δρομολόγιο Μύκονος – Μπολόνια

Επιπρόσθετα, η Ryanair ανακοίνωσε άλλη μια νέα σύνδεση, αυτή τη φορά από/προς Μύκονο για Μπολόνια Ιταλία.

Η νέα σύνδεση θα πραγματοποιείται με συχνότητα δύο εβδομαδιαίων πτήσεων – Τρίτη και Σάββατο- και θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2018, ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος της εταιρίας.

*

-Με αφορμή τη νέα σύνδεση Θεσσαλονίκη – Βουδαπέστη, απελευθερώνονται ναύλοι από Θεσσαλονίκη από 16.99 ευρώ, για ταξίδια από τον Ιανουάριο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019. Η προσφορά, ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου.

-Με αφορμή τη νέα σύνδεση Μύκονος – Μπολόνια, απελευθερώνονται ναύλοι από Μύκονο από 29.99 ευρώ, για ταξίδια από το Μάρτιο μέχρι το Μάϊο. Η προσφορά, ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου.

-Να σημειωθεί ότι οι Έλληνες επιβάτες μπορούν να επωφεληθούν από ακόμα χαμηλότερους ναύλους στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better” το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει μειωμένη τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή – 25 ευρώ, μια παραδοτέα αποσκευή 20 κιλών, πτήσεις με σύνδεση μέσω Μιλάνου Μπέργκαμο, νέα συνεργασία με το Erasmus Network με φοιτητικές προσφορές και ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα κρατήσεων κ.ά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα