Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΑεροδρόμιο Μακεδονία: Απευθείας σύνδεση και με Ντουμπάι!

Αεροδρόμιο Μακεδονία: Απευθείας σύνδεση και με Ντουμπάι!

Άλλη μια αεροπορική εταιρία κάνει την εμφάνισή της στη Θεσσαλονίκη, συνδέοντας την με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα!

ΝΤ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Όπως, ήδη, έχουμε γράψει στο debbiestravel.gr, η Θεσσαλονίκη θα συνδέεται απευθείας και με το Ντουμπάι, τρεις φορές την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Ιουνίου, θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις Θεσσαλονίκη – Ντουμπάι – Θεσσαλονίκη, με την αεροπορική εταιρία flydubai. Έτσι, οι ταξιδιώτες στη Θεσσαλονίκη θα μπορούν να συνδέονται εύκολα με πτήσεις στο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates, χάρη στη συνεργασία της εταιρίας με τη flydubai.

Τρεις φορές την εβδομάδα η Θεσσαλονίκη θα συνδέεται με το Ντουμπάι, από 15 Ιουνίου!

Ημέρες και ώρες πτήσεων

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου Boeing 737, 162 θέσεων στην Οικονομική και 12 θέσεων στη Διακεκριμένη Θέση.

Η πτήση FZ 770 θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή και θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 14:35, φθάνοντας στο Ντουμπάϊ στις 20:30, ιδανική ώρα άφιξης για τη σύνδεση με τις πτήσεις της Emirates με άλλους προορισμούς.

Η πτήση της επιστροφής, FZ769, θα αναχωρεί από το Ντουμπάϊ στις 09:05 το πρωί και θα φτάνει στη Θεσσαλονίκη στις 13:35, επίσης διευκολύνοντας, μέσω της flydubai, τη σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη για μια σειρά από πτήσεις της Emirates, ιδιαίτερα εκείνων που φθάνουν στο Ντουμπάϊ από την Αυστραλία (από Αδελαΐδα, Μελβούρνη, Σίδνεϋ και Περθ) αλλά και από την Ασία (από Μπανγκόκ, Πεκίνο, Σιγκαπούρη και Σανγκάη).

*

-Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν όλο το ταξίδι μέσω της Emirates ή της flydubai και να ταξιδέψουν με ένα ενιαίο εισιτήριο.

-Σε πολλές πτήσεις προς Ασία και Αυστραλία, όπως το Χονγκ Κονγκ, η Μπανγκόκ, η Σιγκαπούρη, το Σίδνεϋ και η Σανγκάη, οι επιβάτες από Θεσσαλονίκη θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του διώροφου Α380 της Emirates, που προσφέρει άνετα, ευρύχωρα καθίσματα στην Οικονομική, καθίσματα που γίνονται κρεβάτια στην Business και ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, ενώ διαθέτει και on board lounge για τους πελάτες της Πρώτης και της Business Θέσης και shower spa για τους επιβάτες της Πρώτης Θέσης.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα