Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΝέα ξενοδοχειακή άφιξη στη Θεσσαλονίκη!

Νέα ξενοδοχειακή άφιξη στη Θεσσαλονίκη!

Αντίστροφα μετρούν οι μέρες μέχρι το άνοιγμα και την υποδοχή των πρώτων πελατών, στο νέο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

 

Lazart

Πρόκειται για το 5άστερο «Lazart Hotel», το πρώην Les Lazaristes της πρώην, επίσης, διαχειρίστριας εταιρίας Domotel Hotel & Resorts της οικογένειας Αλεξόπουλου.

Η νέα άφιξη στη Θεσσαλονίκη, έχει περάσει στα χέρια της Zeus International, της εταιρίας Management & Consulting (μάνατζμεντ και συμβουλευτική), η οποία διαχειρίζεται ξενοδοχεία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Συγκεκριμένα, η Zeus International έχει στρατηγική συνεργασία με τον αμερικανικό ξενοδοχειακό όμιλο Wyndham, για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του στην ελληνική αγορά και όχι μόνο.

Ήδη, στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Καραϊσκάκη, λειτουργεί το Wyndham Grand Athens (πρώην Athens Imperial της διαχειρίστριας εταιρίας Grecotel), καθώς επίσης και στο Λουτράκι Κορινθίας το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort.

Τώρα, στην ατζέντα της Zeus International εντάσσεται και το «Lazart Hotel» (Κολοκοτρώνη 16, Σταυρούπολη), το οποίο, στη συγκεκριμένη στιγμή, κρίθηκε προτιμότερο το πολυτελές ξενοδοχείο να λειτουργήσει αυτοτελώς, χωρίς το brand του Wyndham.

Η Zeus International έχει το μάνατζμεντ, επίσης και σε ξενοδοχείο στην Πάφο της Κύπρου καθώς και επίσης και ξενοδοχεία στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Lazart lobby

Ξεκινά στις 22 Ιουνίου!
Το «Lazart Hotel» ξεκινά τη λειτουργία του την Πέμπτη 22 Ιουνίου, και υποδέχεται τους πρώτους του πελάτες, οι οποίοι μαθαίνουμε ότι είναι Έλληνες.

Lazart bar

Το προσωπικό του ξενοδοχείου παραμένει το ίδιο με πριν, προσθέτοντας και κάποια νέα μέλη σε νευραλγικά πόστα.

Το Debbiestravel εύχεται καλή αρχή, καλό νέο ξεκίνημα, καλές δουλειές και καλούς – και ποιοτικούς τουρίστες στη Θεσσαλονίκη!

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Les Lazaristes ήταν επί 14 χρόνια κάτω από τη διαχείριση της Domotel. Διέκοψε τη λειτουργία του στις 20 Μαΐου 2017, μετά την αποχώρηση από τη διαχείριση του ξενοδοχειακού ομίλου της οικογένειας Αλεξόπουλου, με την ιδιοκτήτρια Hellas Capital να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου διαχειριστή.

Lazart pool

*

-Ο Όμιλος Wyndham διαχειρίζεται ξενοδοχεία σε 22 χώρες, στις 5 ηπείρους της γης. Τα περισσότερα βρίσκονται στην Αμερική και τη Νότια Αμερική, ενώ αρκετά δραστηριοποιούνται στην Κίνα, στην Αυστραλία, στην Ταϊλάνδη, Ουζμπεκιστάν αλλά και Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Ολλανδία, Ελλάδα κ.α.

-Η Zeus International έχει στρατηγική συνεργασία με τον αμερικανικό ξενοδοχειακό όμιλο Wyndham, για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του στην ελληνική αγορά και όχι μόνο. Γραφεία διαθέτει σε Αθήνα, Πάφο Κύπρου, Σόφια και Βουκουρέστι.

ACCOMMODATION_3828

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα