Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕξωτερικό«Παρέχουμε ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών»!

«Παρέχουμε ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών»!

«Χτίζουμε επάνω στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη και σκοπός μας είναι να του παρέχουμε ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών» επισημαίνει η Κωνσταντίνα Παπουνίδου, CEO του Ομίλου ERMIA HOTELS & RESORTS.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΝΤΕΠΥ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Papounidou Η CEO του Ομίλου ERMIA HOTELS & RESORTS Κωνσταντίνα Παπουνίδου

Με αφορμή την προσθήκη νέων μελών στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου ERMIA HOTELS & RESORTS, η CEO του Ομίλου, Κωνσταντίνα Παπουνίδου, εξηγεί στο debbiestravel.gr, ποια είναι η βασική επιδίωξη του Ομίλου, τι επιλογές προσφέρουν τα καταλύματα, ποια τα κριτήρια επιλογής, πόσο μεγάλο ρόλο παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας στην παροχή υπηρεσιών καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια του Ομίλου.

-Κυρία Παπουνίδου, ο Όμιλος ERMIA HOTELS & RESORTS πρόσφατα πρόσθεσε νέα μέλη, νέα καταλύματα, στο δυναμικό του. Μιλήστε μας για αυτά τα νέα μέλη.

«Πρόκειται για 3 νέα καταλύματα: Το SANI WOODS, ένα συγκρότημα διαμερισμάτων που βρίσκεται στην περιοχή της Σάνης, μέσα στο δάσος. Το νεόδμητο συγκρότημα BELLEVUE VILLAS στη Χανιώτη, μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να διαμείνουν σε βίλα και το HESTIA BEACH FRONT VILLA, που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία του Πολύχρονου».

-Επικεντρώνεστε στη Χαλκιδική’ στην ήδη υπάρχουσα ξενοδοχειακή μονάδα με τις βίλες και τις σουίτες στη Νέα Σκιώνη, προστίθενται άλλες τρεις, επίσης, στην Κασσάνδρα. Θεωρείτε ότι η δυναμική της Χαλκιδικής έχει την ισχύ εκείνη, ώστε να προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη στον Όμιλο των ERMIA RESORTS HOTELS;

«Τα τελευταία χρόνια η Χαλκιδική είναι ένας ισχυρός προορισμός που παρουσιάζει ενδιαφέρον για όλες τις αγορές και φαίνεται ότι θα ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Παρακολουθώντας τις προσπάθειες των φορέων τουρισμού, τις νέες επενδύσεις, τις αεροπορικές συνδέσεις, η Χαλκιδική φάνηκε ιδανικός προορισμός για να επενδύσουμε».

-Σε τι είδους πελάτες απευθύνονται τα μέλη – καταλύματα των ERMIA HOTELS & RESORTS; Είναι καταλύματα ιδανικά για οικογένειες, για ζευγάρια, για παρέες;

«Τα ERMIA HOTELS & RESORTS προσφέρουν επιλογές για όλες τις κατηγορίες επισκεπτών που εκτιμούν το επίπεδο υπηρεσιών και τις εγκαταστάσεις μας. Άλλωστε, βασική μας επιδίωξη για όλα μας τα καταλύματα είναι να έχουν υψηλές βαθμολογίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προτείνονται από τους ίδιους τους επισκέπτες μας. Χτίζουμε επάνω στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη και σκοπός μας είναι να του παρέχουμε ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών η οποία δεν στηρίζεται μόνο σε μία άνετη και όμορφη διαμονή αλλά κυρίως στα ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά, στις εμπειρίες, γεύσεις και αρώματα που θα αποκομίσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του κοντά μας».

nefeli_pool_2

Αυθεντικότητα και ποιότητα υπηρεσιών!

– Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής ενός καταλύματος για την ERMIA HOTELS & RESORTS;

«Κάθε ακίνητο για μας είναι μοναδικό. Αφού εξετάσουμε πρώτα την τοποθεσία του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, τότε δημιουργούμε ένα μοναδικό νέο προϊόν που   προωθείται μέσα από την καθετοποιημένη γραμμή ανάπτυξης της εταιρείας μας, η οποία είναι προσανατολισμένη στην αυθεντικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών και στοχεύοντας στην πλήρη ικανοποίησή τους. Με γνώμονα λοιπόν τα παραπάνω κριτήρια, επιλέγουμε να προχωράμε τη συνεργασία μας είτε με μακροχρόνιες μισθώσεις των ακινήτων, είτε με Management του καταλύματος, σεβόμενοι πάντα την ακίνητη περιουσία, και δίνοντας πρόσθετη εμπορική αξία».

-Το Premier Luxury Mountain Resort στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας είναι το πρώτο μέλος του Ομίλου, ήδη από το 2006. Πιστεύετε, ότι ο συγκεκριμένος προορισμός μπορεί να υποστηρίξει 12μήνο τουρισμό, ή έχει καθιερωθεί το Μπάνσκο, ως χειμερινός προορισμός, λόγω του χιονοδρομικού του κέντρου;

«Το Premier ήδη υποστηρίζει τουρισμό όλο το χρόνο! Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι φέτος το καλοκαίρι, οι κρατήσεις μας είναι 30% πάνω σε σχέση με πέρυσι και προέρχονται από όλη την Ευρώπη. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας συντονισμένης προσπάθειας από τον όμιλο μας και στηρίζεται στην ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών μας, στη συνέπεια ως προς τους πελάτες μας, αλλά και στην αξιοποίηση όλων των τοπικών δυνάμεων και δυνατοτήτων για την προώθηση του προορισμού και κατ’ επέκταση του Premier Luxury Mountain Resort. Επενδύσαμε με λίγα λόγια, στον προορισμό».

Premier Lobby

Ανθρώπινος παράγοντας

Σ’ ότι αφορά το ρόλο που παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας στην παροχή υπηρεσιών, η κα. Παπουνίδου τονίζει «πέρα και πάνω από τα καταλύματα, θα ήθελα να τονίσω ότι το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της ERMIA HOTELS & RESORTS είναι τα στελέχη και οι συνεργάτες της. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του τουρισμού που μοιράζονται το όραμα της εταιρείας μας για ανάπτυξη και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Μας ενδιαφέρουν οι συνέργειες και στόχος μας είναι πάντα να υπάρχει αμφότερη και προσοδοφόρα συνεργασία. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι περισσότεροι από τους 150 συνεργάτες και στελέχη της Ermia βρίσκονται μαζί μας εδώ και αρκετά χρόνια».

Sani-Woods-12

Επενδύσεις

Ρωτήσαμε την CEO της ERMIA HOTELS & RESORTS, Κωνσταντίνα Παπουνίδου, σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του Ομίλου, εάν θα υπάρξουν νέα μέλη – καταλύματα στο χαρτοφυλάκιο.

«Βεβαίως! Ο στόχος μας για την επόμενη πενταετία είναι η προσθήκη αρκετών νέων καταλυμάτων στο χαρτοφυλάκιό μας. Η επιλογή γίνεται κυρίως με γνώμονα το κατάλυμα και όχι τον προορισμό, εφόσον θα πρέπει να συγκεντρώνει κάποια βασικά χαρακτηριστικά που να ταιριάζει στο συνολικό προφίλ της ERMIA HOTELS & RESORTS».

Sani-Woods-1

*

-Ο Όμιλος ERMIA HOTELS & RESORTS ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2006, επενδύοντας στην ανέγερση της ξενοδοχειακής μονάδας Premier Luxury Mountain Resort στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Το 2012 με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε να επενδύει σε μακροχρόνιες μισθώσεις ξενοδοχείων και βιλών στη Λάρισα, την Πάρο και τη Χαλκιδική.

 

-Το 2017, προσθέτοντας τρεις νέες μονάδες στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, η ERMIA HOTELS & RESORTS ξεκινάει τη σαιζόν με 6 συνολικά καταλύματα (http://www.ermiaresorts.com/).

-Σ’ ότι αφορά το ξενοδοχείο στην Πάρο (Χρυσή Ακτή), το Μάιο του 2016, εντάχθηκε στο ενεργητικό της ERMIA HOTELS & RESORTS, το Amaryllis Beach Hotel Paros, 30 δωματίων, το οποίο μέσα σε 5 μήνες λειτουργίας καταφέρανε να το ξαναβάλουν στο χάρτη των προτιμήσεων του πελατειακού κοινού αλλά και να το αναβαθμίσουν ποιοτικά. Επιπρόσθετα, ολοκληρώνουν φέτος τη ανακαίνιση του εξωτερικού περιβάλλοντος χώρου και το 2018 θα ολοκληρωθεί η ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου, μια επένδυση συνολικού ύψους 500.000 ευρώ.

L1040310 Amaryllis

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα