Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Street food Vs New Gastronomy!

«Street Food Vs New Gastronomy» είναι το θέμα του 2ου συνεδρίου Γαστρονομίας που πραγματοποιεί ο τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Street food Vs Gastronomy

Street food ή γκουρμέ γεύσεις; Γευστικές δοκιμές, μαγειρικές, μελέτη και αποτύπωση του γευστικού γίγνεσθαι, στις δύο γαστρονομικές κουλτούρες, είναι μερικά από τα θέματα που θα παρακολουθήσετε κατά τη διάρκεια του 2ου συνεδρίου γαστρονομίας που πραγματοποιεί το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, την Τετάρτη 3 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη.

Οικοδεσπότες – συντονιστές του συνεδρίου με τίτλο «Street Food Vs New Gastronomy» ο σεφ και street food expert Βασίλης Καλλίδης και η παρουσιάστρια και food blogger Ελένη Ψυχούλη.

Το συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, στην Αποθήκη Γ’ του Λιμανιού Θεσσαλονίκης, και ώρες 12.00 – 17.00, απευθύνεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και απόφοιτους επισιτιστικών σχολών, δημοσιογράφους, food bloggers, καθώς και στο ευρύτερο κοινό που επιθυμεί  να ενημερωθεί σχετικά.

Μεταξύ άλλων, στόχος του είναι η μελέτη και η αποτύπωση του γευστικού γίγνεσθαι, στις δύο γαστρονομικές κουλτούρες.

Debate, μαγειρικές και γευστικές δοκιμές!

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ένα πρωτότυπο debate μεταξύ επιχειρηματιών – εκπροσώπων των δύο χώρων.

Παράλληλα στον 1ο όροφο της Αποθήκης Γ’, θα πραγματοποιούνται live cooking sessions από τις φιλοξενούμενες επιχειρήσεις με δωρεάν γευστικές δοκιμές για όλους τους παρευρισκόμενους!

Να σημειωθεί ότι θα συμμετέχουν οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων, παρασκευάζοντας τις διάσημες Γιαννιώτικες πίτες!

Poster-StreetVs

Info

-Το 2ο Συνέδριο Γαστρονομίας με θέμα «Street Food Vs New Gastronomy» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, στην Αποθήκη Γ’ του Λιμανιού Θεσσαλονίκης, και ώρες 12.00 – 17.00.

-Η είσοδος είναι δωρεάν με δήλωση συμμετοχής στο: http://bit.ly/MdStreetVsNew

-Πρόκειται για το 2ο Συνέδριο Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, που έρχεται ως συνέχεια του επιτυχημένου 1ου Συνεδρίου με τίτλο «Θεσσαλονίκη: γεύσεις από την Ανατολή ως τη Δύση» που διοργάνωσε ο τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το Μάρτιο του 2016, με 1.000 επισκέπτες.

*
Χορηγός Επικοινωνίας του 2ου Συνεδρίου Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με θέμα «Street Food Vs New Gastronomy» και το https://debbiestravel.gr/!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα