Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝησιωτική ΕλλάδαΚυκλάδες15 λιμάνια, 651 προσεγγίσεις από την Celestyal Cruises

15 λιμάνια, 651 προσεγγίσεις από την Celestyal Cruises

Πανοραμικό Αιγαίο, Εικόνες Αιγαίου, Ειδυλλιακό Αιγαίο είναι κάποιες από τις ειδυλλιακές κρουαζιέρες που πραγματοποιεί η Celestyal Cruises!

ΝΤΕΠΥ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Krouazieroploio Celestyal Olympic

«Εικόνες Αιγαίου» έχει τον τίτλο η κρουαζιέρα της Celestyal Cruises, της μόνης εταιρείας κρουαζιέρας με βάση την Ελλάδα, που ξεκίνησε στις 10 Μαρτίου, ανοίγοντας τη φετινή τουριστική περίοδο στην κρουαζιέρα.

Η εταιρία, που φέτος εισάγει τον «Celestyal Τρόπο Διακοπών» σε όλα τα δρομολόγιά της, προσφέροντας  προνομιακά πακέτα, που περιλαμβάνουν εκδρομές σε όλους τους προορισμούς της, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πλω, πακέτο απεριόριστης κατανάλωσης ποτών καθώς και την εμπειρία της ελληνικής οινογαστρονομίας.

«Celestyal» κρουαζιέρες

Δεκαπέντε λιμάνια (15) θα προσεγγίζουν φέτος τα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises, πραγματοποιώντας 651 προσεγγίσεις για την τουριστική περίοδο 2017.

«Πριν από 4 χρόνια προσεγγίζαμε 6 λιμάνια, και τώρα, τη νέα περίοδο, θα προσεγγίσουμε 15» αναφέρει χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises Κυριάκος Αναστασιάδης.

Το ξεκίνημα της φετινής τουριστικής περιόδου για την Celestyal Cruises έγινε στις 10 Μαρτίου  με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli. Το ίδιο κρουαζιερόπλοιο, στις 14 Απριλίου θα «βάλει πλώρη» πρώτη φορά για το «Πανοραμικό Αιγαίο», τις νέες 3ήμερες, 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες που προσέθεσε η εταιρεία το 2017.

Φέτος, οι κρουαζιέρες, ανανεώνονται με το δρομολόγιο «Πανοραμικό Αιγαίο» (14 Απριλίου – 30 Ιουνίου & 08 Σεπτεμβρίου – 27 Οκτωβρίου),  που θα επισκέπτεται αρχαίες πόλεις, θρυλικά λιμάνια και τοπία αστείρευτης ελληνικής ομορφιάς.

GREECE COVER

Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία διακοπών ανακαλύπτοντας τα γραφικά Χανιά και τα ιστορικά μέρη της Πελοποννήσου, όπως το Ναύπλιο, τις Μυκήνες και την Επίδαυρο, αλλά και τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Ελλάδας, όπως τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο.

Επιπλέον, εντάσσεται η Σάμος, για πρώτη φορά φέτος, στους προορισμούς της Celestyal Cruises, στις 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες «Εικόνες Αιγαίου», παρέχοντας όμως στους επιβάτες την δυνατότητα να επιλέξουν αν θα επισκεφθούν τη Σάμο ή το Κουσάντασι στα παράλια της Τουρκίας.

Tips

– Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας που πραγματοποιεί home-porting στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται με επιτυχία σε ελληνικούς προορισμούς και την Κούβα. Η εταιρία διαχειρίζεται πέντε μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση.

-Συνεχίζεται ο επιτυχημένος θεσμός της θεματικής ψυχαγωγίας εν πλω, όπως τις «Celestyal Ιστορίες Ελληνικής Φιλοξενίας», τις κρουαζιέρες «Ιστορίες Ελληνικού Πολιτισμού και Οινογαστρονομίας» από τον Μάρτιο έως τον Μάιο και από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο, τις «Ιστορίες Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ» από τον Ιούνιο ως τον Αύγουστο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα