Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΧαλκιδικήΠεντάστερες αφίξεις στη Χαλκιδική!

Πεντάστερες αφίξεις στη Χαλκιδική!

Με νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις αλλά και εκσυγχρονισμό σε υφιστάμενες, ύψους 76 εκατ. ευρώ, η Χαλκιδική, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη φετινή τουριστική σεζόν!

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Sani_Dunes_2017

Δυο νέες ολοκαίνουργιες ξενοδοχειακές μονάδες στη Χαλκιδική ετοιμάζονται να ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη της ποιοτικής και πολυτελούς διαμονής στο νομό.

Η μια βρίσκεται στην πρώτη χερσόνησο της Χαλκιδικής, την Κασσάνδρα, και η άλλη στην τρίτη χερσόνησο, του Άθως.

Η επένδυση που βρίσκεται στην Ουρανούπολη – την πύλη για το Άγιο Όρος-, ανήκει σε αμιγώς ελληνική εταιρία, και μάλιστα σε μια οικογένεια που μετράει 90 χρόνια στον ξενοδοχειακό κλάδο. Πρόκειται για την οικογένεια Τορνιβούκα, η οποία με αφορμή τη νέα της επένδυση, εγκαινίασε τη νέα ταυτότητα του Ομίλου, που πλέον ονομάζεται TOR HOTEL GROUP.

«Eagles Villas» θα ονομάζονται οι 40 πολυτελείς βίλες, όλες με ιδιωτική πισίνα,  συγκρότημα αυτόνομο, χτισμένο σε πλαγιά, πάνω από το ιστορικό «Eagles Palace», σε μια έκταση 70 στρεμμάτων. Στον χώρο επίσης θα λειτουργούν 3 εστιατόρια, κλειστή πισίνα, θέατρο, γήπεδα τένις.

Τα «Eagles Villas» ξεκινούν τη λειτουργία τους στις 27 Απριλίου, δημιουργώντας πάνω από 70 νέες θέσεις εργασίας, ενώ σ’ ότι αφορά το ύψος της επένδυσης κυμαίνεται στα 11 εκατ. ευρώ.

eagles-5

Sani Dunes

Η δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων που θα ανοίξει τη φετινή σεζόν στη Χαλκιδική είναι το «Sani Dunes» στη Σάνη Κασσάνδρας και ανήκει στον όμιλο Sani Resort της οικογένειας Ανδρεάδη.

Η δυναμικότητα της θα είναι 136 δωμάτια (standard, family, junior suites, deluxe suites), τρία εστιατόρια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και spa.

Σ΄ ένα από τα τρία εστιατόρια – Fresco- επικεφαλής στην κουζίνα θα είναι ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin Έκτορας Μποτρίνι.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της επιχειρησιακής λειτουργίας του ξενοδοχείου είναι ότι θα προσφέρεται για οικογένειες με παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών.

Το «Sani Dunes» ξεκινάει τη λειτουργία του στις 30 Ιουνίου, ενώ σ’ ότι αφορά το ύψος της επένδυσης φτάνει τα 24,7 εκατ. ευρώ.

Sani_Dunes_2017

Ριζικές ανακαινίσεις

Κομψά ανασχεδιασμένο, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και πολυτέλεια, υποδέχεται τη φετινή σεζόν και το εμβληματικό «Sani Club» επίσης του Ομίλου Sani Resort.

Το «Sani Club» πλέον, διαθέτει 25 σύγχρονες σουίτες ιδανικές για οικογένειες, με ιδιωτικό κήπο ή με ιδιωτική πισίνα, καθώς και 36 Junior σουίτες.

Στη διάθεση των φιλοξενουμένων υπάρχουν δύο καινούργιες πισίνες, μια infinity αποκλειστικά για ενήλικες και μια ολοκαίνουργια εσωτερική. Το εστιατόριο «Pines» θα ταξιδεύει τους ουρανίσκους με γαστρονομικές προτάσεις βασισμένες σε τοπικά προϊόντα. Eπιπλέον, στο εστιατόριο «Cabana» θα σερβίρεται μενού εμπνευσμένο από την Γαλλική Ριβιέρα.

To επενδυτικό πρόγραμμα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Sani Club» ανέρχεται σε ποσό ύψους 13,3 εκατ. ευρώ.

sani_club_01_junior_suite-tif

Στα Νέα Μουδανιά

Άλλο ένα ριζικά ανακαινισμένο ξενοδοχείο, το «Ikos Oceania», στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πελάτες του τον Απρίλιο.

Στο «Ikos Oceania» του Ομίλου «Ikos Resorts» τίποτα δεν έχει μείνει το ίδιο: τα 290 δωμάτια είναι όλα πλήρως ανακαινισμένα και εξοπλισμένα, με μεγαλύτερα πολυτελή μπάνια και διακοσμημένα σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις. Οι 18 junior σουίτες έχουν νέους ιδιωτικούς κήπους, τα 10 άνετα οικογενειακά δωμάτια έχουν ευρύχωρο μπαλκόνι ή βεράντα, οι 22 οικογενειακές σουίτες ενός δωματίου διαθέτουν καινούργιους κήπους και επιπλωμένες βεράντες και οι 9 deluxe οικογενειακές σουίτες – όλα με συναρπαστική θέα στο Αιγαίο και στον Όλυμπο.

Τις υποδομές του ριζικά ανακαινισμένου 5άστερου συμπληρώνουν πισίνα μόνο για ενήλικες, κομψά μπαρ και εστιατόρια υψηλής γαστρονομικής εμπειρίας, spa και θεραπείες με την υπογραφή της Anne Semonin.

Το επενδυτικό πρόγραμμα στο «Ikos Oceania» έχει ξεπεράσει τα 27 εκατομμύρια ευρώ.

junior-suite-oceania

*Στην τρίτη χερσόνησο Χαλκιδικής, και συγκεκριμένα στην περιοχή Ξηροποτάμι, κοντά στην Ιερισσό, ετοιμάζονται οι αδειοδοτήσεις για 2 ξενοδοχεία 300 κλινών, 5 αστέρων, ρωσικών συμφερόντων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα