Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝησιωτική ΕλλάδαΔωδεκάνησαΤα Ikos επενδύουν στην Ελλάδα!

Τα Ikos επενδύουν στην Ελλάδα!

Με δυο ξενοδοχειακά συγκροτήματα στη Χαλκιδική και την εξαγορά άλλων δυο σε Κέρκυρα και ενός στην Κω, ο Όμιλος Ikos συνεχίζει με επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 227 εκατ. ευρώ.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

deluxe-collection-pool

Η μόλις διετής παρουσία της Ikos Resorts στην ξενοδοχειακή αγορά, φέρνει για τη νέα χρονιά, από τη μια βράβευση ως η κορυφαία στην κατηγορία «luxury resorts» παγκοσμίως, από την άλλη, επενδυτικό πρόγραμμα που φτάνει τα 227 εκατ. ευρώ.Συγκεκριμένα, στη Χαλκιδική, η Ikos Resorts, με τα δυο της ξενοδοχειακά συγκροτήματα – το Ikos Oceania στα Νέα Μουδανιά και το Ikos Olivia στη Γερακινή- ‘τρέχει’ επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 27 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη για τον χειμώνα 2017. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ολοκλήρωση της τελευταίας φάσης του διετούς επενδυτικού σχεδίου με την πλήρη ανακαίνιση όλων των 290 δωματίων του 5άστερου Ιkos Oceania, με προσθήκη και νέων σουιτών ενός και δύο υπνοδωματίων με ιδιωτικούς κήπους και αναβαθμισμένη πρόσβαση στην παραλία.

new-aerial-ikos-oceania

Εξαγορά σε Κέρκυρα και Κω

Παράλληλα ολοκληρώθηκε η εξαγορά των ξενοδοχείων Corfu Chandris Dassia Chandris στην Κέρκυρα όπως και του παλαιού ξενοδοχείου Club Med Kefalos στην Κω, με σκοπό την πλήρη ανακαίνιση και λειτουργία τους υπό το εμπορικό σήμα της Ikos Resorts.

Στην Κέρκυρα τα δύο ξενοδοχεία θα ανακαινιστούν πλήρως και θα λειτουργήσουν ως ενιαία μονάδα Ikos Dassia 5 αστέρων με 410 δωμάτια, σουίτες και μπανγκαλόου, τον Μάιο του 2018. H συνολική επένδυση θα ανέλθει σε 110 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Κέφαλο της Κω, η υφιστάμενη κλειστή ξενοδοχειακή μονάδα, θα ανακαινισθεί πλήρως, θα επεκταθεί και θα λειτουργήσει ως Ikos Kefalos 5 αστέρων επίσης με 410 δωμάτια, σουίτες και μπανγκαλόου, την άνοιξη του 2019. Η συνολική επένδυση θα ανέλθει σε 90 εκατομμύρια ευρώ.

Και η βράβευση

Σ’ ότι αφορά τη βράβευση των Ikos Resorts, ως ένα από τα κορυφαία luxury resorts στον κόσμο, προέρχεται από την κορυφαία ταξιδιωτική πλατφόρμα στις γερμανόφωνες χώρες, HolidayCheck, την οποία χρησιμοποιούν περί τα 25 εκατ. χρήστες κάθε μήνα.

Τo Ikos Olivia αναδείχθηκε στην πρώτη θέση των Best All-Inclusive στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο και στη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη των καλύτερων Αll-Ιnclusive resorts.

To Ikos Oceania κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη για τα καλύτερα Αll-Ιnclusive resorts στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο και την έκτη στην αντίστοιχη παγκόσμια κατάταξη.

main-pool-ikos-oceania

Να σημειωθεί ότι η Ikos, σε όλους τους προορισμούς όπου δραστηριοποιείται, προσδίδει ιδιαίτερη προσοχή στο περιβάλλον μέσα από τα πρωτοπόρα προγράμματα Ikos Green και στηρίζει την κοινωνική συνοχή και απασχόληση, με τη δημιουργία θέσεων εργασίας που κατά 70% απευθύνονται στην τοπική κοινωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα