Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΝέες πτήσεις από Θεσσαλονίκη!

Νέες πτήσεις από Θεσσαλονίκη!

Άλλες τέσσερις ευρωπαϊκές πόλεις μπαίνουν στον αεροπορικό χάρτη της Θεσσαλονίκης, ανεβάζοντας τον πήχη των απευθείας συνδέσεων από/προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Κείμενο + φωτ.: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

dscn0225

Τέσσερα νέα δρομολόγια ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρία Ryanair, που θα συνδέουν απευθείας τη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης της Ryanair για το 2017 περιλαμβάνει 1 επιπλέον αεροσκάφος στη βάση του «Μακεδονία» (στο σύνολο θα είναι 2 αεροπλάνα), 4 νέα δρομολόγια, 21 στο σύνολο, 121 πτήσεις εβδομαδιαίως σε Ελλάδα και Ευρώπη και 1,9 εκατ. επιβάτες ανά έτος.

Τα νέα δρομολόγια είναι προς Αμβούργο τρεις φορές την εβδομάδα, προς Γκέτεμποργκ (ή Γκόθενμπεργκ) δυο φορές την εβδομάδα, προς Κοπεγχάγη 2 φορές εβδομαδιαίως και Ντόρτμουντ, επίσης 2 φορές την εβδομάδα.

Συμπεριλαμβάνοντας και την πρόσφατη νέα ένταξη στο χειμερινό – θερινό πτητικό πρόγραμμα της εταιρίας, Θεσσαλονίκη – Βερολίνο – Θεσσαλονίκη, καθημερινά, ανεβάζει το σύνολο των δρομολογίων για τη θερινή περίοδο στα 21.

Η Ryanair πετάει από Θεσσαλονίκη, όλο το χρόνο προς/από Αθήνα με 6 πτήσεις την ημέρα, προς Χανιά, προς Πάφο, Παρίσι (Beauvais), Μιλάνο (Bergamo), Λονδίνο (Stansted), Ρώμη (Chiampino), Ντίσελντορφ (Weeze), Φρανκφούρτη (Hahn), Βερολίνο (Σόνενφελντ), Βρυξέλλες (Charleroi).

Από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» διακινούνται 1.600.000 επιβάτες ετησίως ενώ στόχος της εταιρίας για το 2017 είναι να αυξηθούν κατά 300.000.  Δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι το Λονδίνο, οι Γερμανικές πόλεις και η Αθήνα.

Εισιτήρια από 24.99 ευρώ!

Για να γιορτάσει την ανακοίνωση του θερινού προγράμματος Θεσσαλονίκης για το 2017, η Ryanair απελευθερώνει θέσεις με ναύλους που ξεκινούν από 24.99 ευρώ για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως 31 Μαΐου. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο www.ryanair.com έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 26 Σεπτεμβρίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα