Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΞενοδοχεία'Πέντε αστέρια' στην καρδιά της Αθήνας!

‘Πέντε αστέρια’ στην καρδιά της Αθήνας!

Ακόμη πιο ψηλά ετοιμάζεται να τοποθετήσει τον πήχη του ξενοδοχειακού κλάδου, η άφιξη του ολοκαίνουργιου πεντάστερου ξενοδοχείου, στην καρδιά της Αθήνας!

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Επί της οδού Μητροπόλεως 15, σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών από την Πλατεία Συντάγματος, από το εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και από την Ακρόπολη, το νέο μέλος του Ομίλου Electra Hotels & Resorts, το «Electra Metropolis Hotel», ανοίγει τις πόρτες του, αύριο, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, υποδέχοντας τους πρώτους του πελάτες.

Πρόκειται για το παλιό κτίριο του υπουργείου Παιδείας, το οποίο σήμερα έχει μεταμορφωθεί και ξεκινάει τη λειτουργία του το πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο, το οποίο θα συνδυάζει το επιχειρηματικό κλίμα και την αναψυχή με συνδεσιμότητα σε όλους τους χώρους του.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται πώς ήταν πριν το κτίριο, και στις άλλες δυο, πως μεταμορφώθηκε και την εικόνα που έχει σήμερα, το πολυτελές ξενοδοχείο!

Διαμονή

Το ξενοδοχείο με την retro chic αισθητική του διαθέτει 216 δωμάτια, εκ των οποίων 19 σουίτες και 18 οικογενειακά δωμάτια.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν A/C, ξύλινα πατώματα, παράθυρα με διπλά τζάμια, απευθείας τηλεφωνικές γραμμές στο δωμάτιο και το μπάνιο, σύνδεση Wi-Fi, έγχρωμη τηλεόραση LCD, μίνι μπαρ, ανιχνευτή καπνού, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο και μεγεθυντικό καθρέφτη στα μπάνια.

Επιπλέον, όλα τα superior δωμάτια και οι σουίτες έχουν μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και IP τηλέφωνο. Σίδερο και σιδερώστρα είναι επίσης διαθέσιμα σε αυτά τα δωμάτια.

room

Συνεδριακοί χώροι και θεματικά εστιατόρια

Το Electra Metropolis διαθέτει πέντε χώρους με φυσικό φωτισμό και δυνατότητα να φιλοξενήσουν από 10 έως 60 άτομα. Επιπρόσθετα, υπάρχει ένας χώρος συνεδρίων που μπορεί να φιλοξενήσει έως 150 άτομα σε θεατρική διάταξη, ενώ όλοι διαθέτουν οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Στο 5άστερο ξενοδοχείο θα λειτουργούν θεματικά εστιατόρια και μπαρ, rood garden εστιατόριο και  μπαρ στον 10 όροφο με εκπληκτική θέα προς την Ακρόπολη, εξωτερική πισίνα επίσης με μοναδική θέα και pool bar, γυμναστήριο, spa και εσωτερική πισίνα, σάουνα και χαμάμ.

Επιπλέον, ένα ξεχωριστό αίθριο στο ξενοδοχείο θα επιτρέπει στο φως του ήλιου να εισέρχεται στο κτίριο, τονίζοντας όλα τα αρχαία ευρήματα και δίνοντας παράλληλα έναν ιδιαίτερο τόνο!

fassianos Έργο του Αλέκου Φασσιανού

Info

-To Electra Metropolis (www.electrahotels.gr) βρίσκεται επί της Μητροπόλεως 15, και απέχει 100 μ. από το σταθμό του μετρό, 35 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και 10 χλμ. από το λιμάνι του Πειραιά.

-Να σημειώσουμε ότι καθήκοντα γενικού διευθυντή έχει αναλάβει ο Γιώργος Σπυρόπουλος, με αντίστοιχη προϋπηρεσία στο «The MET Hotel» Θεσσαλονίκης, στο «Makedonia Palace» κ.α.

omadiki Μέρος του νέου team του Electra Metropolis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα