Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΧαλκιδικήΣτις 15 Μαΐου ξεκινάει το ανακαινισμένο «Potidea Palace»

Στις 15 Μαΐου ξεκινάει το ανακαινισμένο «Potidea Palace»

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα, και σε μια βδομάδα, συγκεκριμένα την επόμενη Κυριακή 15 Μαΐου, ξεκινάει τη λειτουργία του το ανακαινισμένο ξενοδοχείο «Potidea Palace» στη Νέα Ποτίδαια της Χαλκιδικής.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Μετά από εκτενές πρόγραμμα ανακαίνισης κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, το γνωστό ξενοδοχείο στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής είναι έτοιμο να καλωσορίσει τους πελάτες του.

Οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης πραγματοποιήθηκαν σε 54 από τα 234 δωμάτια, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, τις πισίνες του ξενοδοχείου, τα επισιτιστικά τμήματα, τις προσόψεις κτιρίων και συμπεριλαμβάνουν νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, νέους χώρους δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (Kid’s Club) καθώς και νέα διαμόρφωση κήπων.

PP_Gardens 2016

Επίσης, να σημειώσουμε ότι την χειμερινή περίοδο 2016-17, έχει προγραμματιστεί η ολοκλήρωση ανακαίνισης των υπολοίπων δωματίων καθώς και των χώρων υποδοχής (Reception).

Στους πελάτες του ξενοδοχείου προσφέρεται το πρόγραμμα Ultra All Inclusive, αξίζει δε να σημειωθεί η κάβα ποτών που έχει δημιουργηθεί στους χώρους του ξενοδοχείου, μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την «Cava Idea», η οποία φιλοξενεί πάνω από 1.300 ετικέτες δημοφιλών αλλά και σπάνιων κρασιών και αποσταγμάτων από όλη την Ελληνική επικράτεια.

PP_Wine-Cellar

Η εταιρία «Πόρτες Μέλαθρον ΑΕ»

Το 4 αστέρων Potidea Palace Hotel ανήκει από το περασμένο καλοκαίρι στην εταιρεία «Πόρτες Μέλαθρον Α.Ε», ιδιοκτήτρια του πολυτελούς Pomegranate Wellness Spa Hotel, 5* που επίσης βρίσκεται στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Να υπενθυμίσουμε ότι η επένδυση του Pomegranate Wellness Spa Hotel έχει ξεπεράσει τα 25 εκατ. ευρώ ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει 200 νέες θέσεις εργασίας.

Πληρότητες

Σ’ ότι αφορά τις πληρότητες για τα δυο ξενοδοχεία της εταιρίας, σύμφωνα με πληροφορίες του debbiestravel.wordpress.com, για το μεν «Potidea Palace» οι πληρότητες ξεκινούν περίπου στο 40%- 42% ενώ στο τέλος του μήνα θα φτάσουν το 80%.

Όσο για το πεντάστερο Pomegranate, εκεί οι πληρότητες κινούνται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ευελπιστούν ότι ο μήνας θα “κλείσει” σε ποσοστά 72%-75%.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα