Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΑπευθείας πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς από/προς Λονδίνο

Απευθείας πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς από/προς Λονδίνο

Στις 28 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι απευθείας πτήσεις από/προς Λονδίνο προς εννιά ελληνικούς προορισμούς μεταξύ των οποίων και το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρία British Airways, στο πλαίσιο της έναρξης του θερινού της πτητικού προγράμματος, θα συνδέει το Λονδίνο με 6 ελληνικά νησιά ενώ παράλληλα εγκαινιάζει νέα δρομολόγια προς Καλαμάτα και Χανιά και ενισχύει περαιτέρω την Κέρκυρα και τη Σαντορίνη.

BAB_787 (Custom)

Συνολικά, η British Airways θα έχει απευθείας πτήσεις από  Λονδίνο προς Καλαμάτα, Χανιά, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Κω, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη, καθώς επίσης και με τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στους ταξιδιώτες να επισκεφτούν μερικούς από τους πιο δημοφιλείς νησιωτικούς και city break προορισμούς στην Ελλάδα.

Τα νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 28 Απριλίου 2016. Στα Χανιά και την Καλαμάτα η εταιρεία θα πραγματοποιεί δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, ενώ σε Κέρκυρα και Σαντορίνη οι πτήσεις θα αυξηθούν σε έξι και τέσσερις την εβδομάδα αντίστοιχα, ώστε να καλυφθεί ο αυξημένος όγκος επιβατών.

Σε Κω, Ρόδο και  Μύκονο θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα και στο Ηράκλειο πέντε πτήσεις.

Θεσσαλονίκη – Λονδίνο

Σ’ ότι αφορά τη Θεσσαλονίκη η αεροπορική εταιρία θα πραγματοποιεί 4 πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 29 Απριλίου με ώρα αναχώρησης από Θεσσαλονίκη στις 12.40 και άφιξη στο Λονδίνο στις 14.15 (τοπική ώρα). Από κει, η ώρα αναχώρησης θα είναι στις 06.50 το πρωί με άφιξη στο «Μακεδονία» στις 12.05 μ.μ.

Αεροσκάφη και αποσκευές

Οι πτήσεις προς όλους τους προορισμούς θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A319 και A320 από/προς τα αεροδρόμια του Heathrow και του Gatwick. Οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ θέσεων Euro Traveller (οικονομική θέση) και Club Europe

Οι πτήσεις της British Airways περιλαμβάνουν δωρεάν αποσκευές, δωρεάν on-line check-in, δυνατότητα επιλογής θέσης και γεύματα. Οι επιβάτες της Club Europe θέσης μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την πρόσβαση στα lounges της British Airways, όπου αυτά είναι διαθέσιμα, ειδικούς χώρους για ταχύτερο check-in και δύο δωρεάν αποσκευές βάρους 32 κιλών, συν μια χειραποσκευή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα