Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝησιωτική ΕλλάδαΔωδεκάνησαCasa Cook ξενοδοχείο με μποέμ χαρακτήρα

Casa Cook ξενοδοχείο με μποέμ χαρακτήρα

To νέο ξενοδοχειακό brand Casa Cook λανσάρει στην παγκόσμια τουριστική αγορά ο όμιλος Thomas Cook, με την πρώτη μονάδα να ξεκινάει τη λειτουργία της στην Ελλάδα το Μάιο του 2016.

 

Το νέο θέρετρο Casa Cook ξεκινάει τη λειτουργία του στη Ρόδο και συγκεκριμένα στα Κολύμπια, στην ανατολική ακτή του νησιού, και πρόκειται για ένα κατεξοχήν boutique ξενοδοχείο 90 δωματίων που φέρνει μια αστική αίσθηση και ένα μποέμ πνεύμα στην παραλία!

Το Casa Cook είναι το έκτο brand στο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων του Thomas Cook, το καθένα με μια μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη που να αρμόζει στις διαφορετικές κατηγορίες πελατών.

Κάθε θέρετρο θα είναι μοναδικό, με συνέπια ωστόσο στη σχεδιαστική «γλώσσα». Το προσιτό, μόνο για ενήλικες, ξενοδοχείο προσφέρει εμπνευσμένο και εκλεκτικό ντιζάιν σε όλους τους χώρους του, πισίνες για κάθε δωμάτιο, χώρους lounge, καθώς και ποδήλατα, γυμναστήριο και δυνατότητα για υπαίθρια γιόγκα.

Ορόσημο το λανσάρισμα του Casa Cook

Σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη του ξενοδοχειακού χαρτοφυλακίου του Thomas Cook Group αποτελεί το λανσάρισμα του Casa Cook, το οποίο ανέρχεται σήμερα σε έξι brands για διαφορετικές κατηγορίες πελατών.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Μάρκετινγκ του Thomas Cook Group Remo Masala το νέο brand Casa Cook «αναπτύχθηκε σε συνεργασία με μια ομάδα συμβούλων από τον τομέα του lifestyle, και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε ένα μοναδικά διαφορετικό brand – όχι μόνο εντός του δικού μας Ομίλου, αλλά και στην αγορά της φιλοξενίας γενικότερα».

Remo Masala_Chief Marketing Officer ThomasCook Group
Thomas Cook, Oberursel

Μποέμ χαρακτήρας

Το Casa Cook Ρόδου αποτελεί ένα σύνολο από κομψά λευκά κτίρια που πλαισιώνονται από πλούσια βλάστηση, ξύλινες γέφυρες και πισίνες. Για να δημιουργήσουν την αίσθηση της διαμονής με φίλους, vintage έπιπλα, χειροποίητα κομμάτια και μοναδικά κειμήλια εμποτίζουν το εσωτερικό του ξενοδοχείου με μια ατμόσφαιρα γεμάτη μποέμ χαρακτήρα.

CasaCook_Rhodes_Standard Double Room Veranda

Η υφή στις επιφάνειες όπως το ξύλο και ο καμβάς, συνδυάζονται με παιχνιδιάρικες εκτυπώσεις και σχέδια. Τροπικά σχέδια προσθέτουν μια έκρηξη χρωμάτων και η διακόσμηση αναδεικνύει τη δεξιοτεχνία από κοντά και μακριά.

Και οι πέντε κατηγορίες δωματίων διαθέτουν πρόσβαση στην πισίνα από την ιδιωτική βεράντα. Στο εσωτερικό, τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ανωτέρας ποιότητας στρώματα, κλιματισμό, μίνι μπαρ και δωρεάν Wi-Fi. Ορισμένα μάλιστα διαθέτουν εσωτερικό τζακούζι – συμπεριλαμβανομένων και των δύο bungalow suites με τις ιδιωτικές πισίνες.

Info

-Το Casa Cook Ρόδου βρίσκεται στα Κολύμπια, στην ανατολική ακτή της Ρόδου, περίπου 30 χλμ από το αεροδρόμιο.

-Η παραλία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια (περίπου 700μ). Η παραλία Τσαμπίκα – μια από τις ομορφότερες του νησιού – βρίσκεται σε απόσταση 6 χλμ. με το αυτοκίνητο.

-Το ξενοδοχείο είναι μόνο για ενήλικες και οι τιμές των δωματίων, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού, ξεκινούν από 100 ευρώ τη βραδιά.

-Να σημειωθεί ότι ο Thomas Cook Group plc είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο ομίλους σε ταξίδια αναψυχής με πωλήσεις ύψους 9,6 δις. ευρώ και πάνω από 20 εκατ. πελάτες κατά το έτος που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2015.

-Ο Thomas Cook υποστηρίζεται από 21.813 εργαζόμενους και λειτουργεί σε 15 χώρες-αγορές. Αποτελεί έναν εκ των δύο top σε έσοδα στην κατηγορία του. Οι μετοχές του ομίλου Thomas Cook Group plc είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

-Ξεκίνησε τη διεθνή ταξιδιωτική εταιρεία του το 1841 και κάτω από την ομπρέλα Hotels & Resorts, ο Thomas Cook προσφέρει έξι brand ξενοδοχείων – το καθένα με ένα πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα και κάθε ένα «τροφοδοτεί» τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών του.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα