Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝησιωτική ΕλλάδαΚυκλάδες«Να είσαι διαφορετικός – Να ζεις το αυθεντικό!»

«Να είσαι διαφορετικός – Να ζεις το αυθεντικό!»

«Be Different. Live the Authentic» δηλαδή «Να είσαι διαφορετικός – Να ζεις το αυθεντικό!» είναι το νέο μήνυμα της Celestyal Cruises, της μοναδικής εταιρεία κρουαζιέρας με αφετηρία στα ελληνικά νησιά.

 

Μέσα από το νέο της μήνυμα, «Be Different. Live the Authentic», το οποίο θα συνοδεύει το λογότυπο της εταιρίας,  αντανακλάται η αυθεντική εμπειρία που προσφέρει η Celestyal Cruises στις κρουαζιέρες της στα ελληνικά νησιά, αλλά και στην Κούβα και στην Τουρκία.

Χάρη στα μεσαίου μεγέθους πλοία της, η εταιρεία προσφέρει μοναδικές διαδρομές που συνδυάζουν δημοφιλείς αλλά και πιο εναλλακτικούς προορισμούς, ενώ επάνω στο πλοίο μέσα από τις υπηρεσίες, τις εν πλω δραστηριότητες που προσφέρει αλλά και την οινογαστρονομία, μυεί τους ταξιδιώτες στην κουλτούρα της κάθε περιοχής.

Στο Αιγαίο

Ταξιδεύοντας με τη Celestyal Cruises στο Αιγαίο, οι επιβάτες βιώνουν εν πλω μια αυθεντική ελληνική εμπειρία καθώς επισκέπτονται τη Μύκονο και τη Σαντορίνη αλλά και άλλα πιο μικρά νησιά, όπως η Πάτμος, Ίος, Σύρος, Μήλος.

Η Celestyal Cruises διατηρεί τη μοναδικότητά της και στις κρουαζιέρες της αντίστοιχα στην Κούβα καθώς είναι μία από τις λίγες εταιρείες κρουαζιέρας που προσφέρει στους επιβάτες τον περίπλου της, με στάσεις σε τέσσερα λιμάνια.

«Μιλώντας με τους ανθρώπους του χώρου, είναι εμφανές ότι οι προσφορές μας είναι πραγματικά μοναδικές και ότι το νέο μήνυμά μας εκφράζει κατάλληλα το ποιοί είμαστε και τη μοναδική αυθεντική εμπειρία που προσφέρουμε στους επιβάτες μας, δηλώνει η Σαλώμη Πνευματικού, Marketing Director της Celestyal Cruises.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises Κυριάκος Αναστασιάδης επισήμανε «το νέο μας μήνυμα επικοινωνεί με σαφήνεια ότι είμαστε πολύ διαφορετικοί από κάθε άλλη εταιρεία κρουαζιέρας. Προσκαλούμε τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια ξεχωριστή  εμπειρία, να ταξιδέψουν μαζί μας, να γίνουν “Διαφορετικοί” και να “Ζήσουν το Αυθεντικό”!».

Info

-H Celestyal Cruises με 30 χρόνια εμπειρίας σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα.

-Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες.

-Διαχειρίζεται πέντε κρουαζιερόπλοια εκ των οποίων τα δύο είναι ναυλωμένα στον μεγάλο τουριστικό όμιλο TUI.

-H Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA Ευρώπης). Το δε λογότυπο της επικαλείται τη θάλασσα, τον ήλιο και τον άνεμο. Αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας με τις ελληνικές της ρίζες και την υποστήριξή της στην οικονομία και την προστασία του κάθε προορισμού που επισκέπτεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα