Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΑύξηση πτήσεων από την Blue Air

Αύξηση πτήσεων από την Blue Air

Σε αύξηση των συχνοτήτων της προχώρησε η αεροπορική εταιρία Blue Air στο πλαίσιο έναρξης του θερινού πτητικού προγράμματος των εταιριών.

 

Έτσι, από τις 27 Μαρτίου 2016, η Blue Air έχει αυξήσει τις συχνότητες της για τη Λάρνακα της Κύπρου, τόσο από Αθήνα όσο και από Θεσσαλονίκη.

Συγκριμένα, από Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα, εκτελούνται τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή. Η ώρα αναχώρησης είναι στις 15.10 εκτός της Παρασκευής που είναι στις 15.30.

Οι παραπάνω συχνότητες ισχύουν για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο ενώ για τους καλοκαιρινούς μήνες θα προστεθεί άλλη μια συχνότητα (Σάββατο), αυξάνοντας τα δρομολόγια σε πέντε την εβδομάδα.

Νέοι προορισμοί

Επιπρόσθετα, η Blue Air, από τις 4 Ιουνίου, θα πετάει δυο φορές την εβδομάδα, από την Αθήνα προς το Τορίνο και Αθήνα προς Κωστάντζα.

Tips

-Το Smart flying της Blue Air υποστηρίζεται από αποδοτικό στόλο, εξαιρετικά πεπειραμένους πιλότους, ποικίλες και αποκλειστικές διαδρομές, εξειδικευμένο προσωπικό σε όλα τα αεροδρόμια που εξυπηρετεί, 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο.

-Υπάρχουν περισσότερα από 3000 πρακτορεία συνεργατών της Blue Air, τόσο στην Ρουμανία όσο και στο εξωτερικό.

-Οι πελάτες βρίσκουν τις καλύτερες τιμές λόγω της απλούστατης διαδικασίας αγοράς των εισιτηρίων: όσο πιο νωρίς αγοράζετε, τόσο πιο φθηνά ταξιδεύετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα