Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΞεκινάει η έκθεση τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο

Ξεκινάει η έκθεση τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο

Πολλά θα κριθούν κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο, που διεξάγεται, από αύριο, 9 Μαρτίου, και θα διαρκέσει ως τις 13/3.

«Εχουμε δυο μήνες μπροστά μας, Μάρτιο και Απρίλιο» λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής (ΕΞΧ) Γρηγόρης Τάσιος επισημαίνοντας ότι ως χώρα πρέπει να κάνουμε τη σωστή προβολή, να δοθούν κίνητρα στους πελάτες ώστε να επιλέξουν την Ελλάδα, «πρέπει να πούμε ότι η χώρα μας είναι ασφαλής».

Αυτή τη στιγμή, τόσο από τη γερμανική αγορά, όσο και από τις υπόλοιπες δυτικές αγορές, υπάρχει ανάσχεση προκρατήσεων για τη φετινή τουριστική σεζόν.

Οι περισσότερες κρατήσεις από τη γερμανική αγορά, γίνονται κυρίως στα νησιά, λόγω των πτήσεων τσάρτερ, ωστόσο όπως αναφέρει στο debbiestravel.wordpress.com ο πρόεδρος της ΕΞΧ Γρηγόρης Τάσιος, κατά τη διάρκεια της ΙΤΒ, οι εμπλεκόμενοι του τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία να δουν τι σκέφτονται οι tour operators, τι θέλουν, έτσι ώστε να σχηματιστεί μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

«Εχουμε δυο μήνες μπροστά μας, Μάρτιο και Απρίλιο» λέει ο κ. Τάσιος επισημαίνοντας ότι ως χώρα πρέπει να κάνουμε τη σωστή προβολή, να δοθούν κίνητρα στους πελάτες ώστε να επιλέξουν την Ελλάδα, «πρέπει να πούμε ότι η χώρα μας είναι ασφαλής» συμπληρώνει.

Ο κ. Τάσιος, δηλώνει ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη, ενώ σ’ ότι αφορά το θέμα με τη χορήγηση βίζας, υπάρχει ενημέρωση από το υπουργείο Εξωτερικών, ότι τον Απρίλιο θα είναι έτοιμα τα visa centers ώστε να εξυπηρετούνται πιο γρήγορα οι τουρίστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα