Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικά«Ένα φανταστικό ταξίδι»!

«Ένα φανταστικό ταξίδι»!

Το ταξίδι μέσα από τα μάτια των παιδιών είναι πάντα «Φανταστικό»! Και γι’ αυτό το λόγο η Aegean, έχει σχεδιάσει έναν ξεχωριστό online διαγωνισμό για μικρούς ταξιδιώτες με δημιουργικό πνεύμα.

Το «Ένα φανταστικό ταξίδι» δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να ταξιδέψουν σε όποια πόλη θέλουν… αρχικά με τη φαντασία τους και στη συνέχεια κανονικά με όλη τους την οικογένεια!

Το ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά site της ενέργειας, www.fantastikotaxidi.gr, προ-σ-καλεί τους μικρούς ταξιδιώτες να εμπνευστούν από κάποιον προορισμό που θα ήθελαν να ταξιδέψουν και να δημιουργήσουν μία ζωγραφιά ή ένα σύντομο κείμενο, διεκδικώντας με αυτόν τον τρόπο και ένα πραγματικό οικογενειακό ταξίδι!

Μολύβι και χαρτί

Επισκεφθείτε το www.fantastikotaxidi.gr, περιηγηθείτε μαζί με τα παιδιά σας, εμπνευστείτε από ενδεικτικούς προορισμούς της AEGEAN, δώστε στους μικρούς δημιουργούς μολύβια και χαρτιά, και μόλις ολοκληρώσουν το «έργο» τους, ανεβάστε το στο site από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Fantastiko taxidi 2

Tips

-Η Αegean, γιορτάζει το λανσάρισμα των νέων υπηρεσιών Αegean For Families, με ένα νέο, μαγικό διαγωνισμό για τα παιδιά (www.fantastikotaxidi.gr).

-Δεκαπέντε τυχερές οικογένειες θα κερδίσουν –μέσω κληρώσεων– αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για όλη την οικογένεια, για να γίνει πραγματικότητα το φανταστικό ταξίδι που ονειρεύτηκαν και σχεδίασαν οι μικροί μας φίλοι.

-Παράλληλα, κάποιες από τις ζωγραφιές θα ‘πετάξουν’ με τα φτερά της Aegean. Οι πιο ενδιαφέρουσες και περίτεχνες παιδικές ζωγραφιές θα «ντύσουν» τα υλικά της νέας in-flight σειράς προϊόντων για παιδιά «Aegean Junior Pilots» και οι μικροί δημιουργοί θα δουν τις ζωγραφιές τους να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα