Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΗ Aegean φιλική και για τις οικογένειες

Η Aegean φιλική και για τις οικογένειες

Νέες υπηρεσίες προωθεί η Aegean και συγκεκριμένα τις υπηρεσίες «Aegean for families», ειδικά για τις ελληνικές οικογένειες.

«AEGEAN For Families» λοιπόν, υπηρεσίες που δημιουργήθηκαν μετά από πολύμηνη μελέτη και έρευνα του τρόπου που η σύγχρονη ελληνική οικογένεια ταξιδεύει, και απαντούν σε όλους εκείνους τους προβληματισμούς της οικογένειας που δύνανται να περιορίσουν τη χαρά του ταξιδιού.

Οι νέες υπηρεσίες αφορούν σε όλα τα στάδια του ταξιδιού: από τη στιγμή που η οικογένεια σχεδιάζει και οργανώνει το ταξίδι μέχρι και την ολοκλήρωσή του.

Το ανανεωμένο aegeanair.com φιλοξενεί όλες τις υπηρεσίες αναλυτικά καθώς και μια ειδικά σχεδιασμένη ενότητα για οικογένειες, όπου παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και συμβουλές που πρέπει να γνωρίζει κανείς για την καλύτερη οργάνωση του ταξιδιού με παιδιά και βρέφη.

Επιπρόσθετα, η αεροπορική εταιρία διαθέτει ειδικούς ναύλους για παιδιά μέχρι 12 ετών, ενώ παρέχει μια επιπλέον χειραποσκευή για τα βρέφη.

Aegean For Families_on board girl low

Στο αεροδρόμιο

Το οικογενειακό ταξίδι διευκολύνεται όμως ακόμα περισσότερο και στο αεροδρόμιο.  Έτσι, στα αεροδρόμια της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρνακας οι οικογένειες μπορούν να παραδίδουν τις αποσκευές τους σε ειδικά σχεδιασμένα counters.  Επίσης, δίνεται προτεραιότητα κατά την επιβίβαση των οικογενειών στο αεροσκάφος σε όλες τις πτήσεις της, σε όλα τα αεροδρόμια.

Aegean For Families_check-in lane low

Δραστηριότητες 

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της πτήσης, στα ταξίδια στο εξωτερικό, τα παιδιά μπορούν πλέον να απασχολούνται με δημιουργικό και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό τρόπο, με τη νέα σειρά δραστηριοτήτων Aegean Junior Pilots καθώς και να απολαμβάνουν ένα νέο γευστικό αλλά και διασκεδαστικό παιδικό μενού που έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτά.

Aegean For Families 2 low

Έκπτωση 

Να σημειωθεί ότι η Aegean, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, λανσάρει νέα προσφορά που θα κάνει το οικογενειακό ταξίδι ακόμα πιο προσιτό.  Έτσι, όσοι γονείς επιθυμούν να κάνουν κράτηση από 4-21/2, τα παιδιά μέχρι 12 ετών θα ταξιδεύουν με 33% έκπτωση σε όλο το δίκτυο της αεροπορικής εταιρίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ τα βρέφη θα ταξιδεύουν εντελώς δωρεάν. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια μέχρι και 15 Ιουνίου 2016.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα